Za Janem Řežábem do čínského Goodbaby míří na pozici CTO jeden ze zakladatelů Socialbakers

Michal PtáčekMichal Ptáček

rezab
0Zobrazit komentáře

Jsou to přibližně 4 měsíce, co se zakladatel a dnes už bývalý CEO společnosti Socialbakers, Jan Řežáb, vydal vstříc novým výzvám, když nastoupil do čínské společnosti Goodbaby International, kde se zhostil pozice Executive Directora a zároveň CEO pro digitální technologie.

Jedním z jeho hlavních cílů a motivací bylo v technologickém hubu společnosti, sídlícím mimochodem tak jako právě Socialbakers, v pražském Karlíně, vybudovat inovativní technologický tým, který bude pracovat na prozatím tajných projektech pro celou Goodbaby skupinu.

john-1

Přečtěte si takéTým vývojářů z českého Shipita, prodaného za stovky milionů, přechází za Řežábem do GoodbabyTým vývojářů z českého Shipita, prodaného za stovky milionů, přechází za Řežábem do Goodbaby

A podle posledních zpráv to vypadá, že tým okolo Řežába nezahálí, jelikož v čínském gigantovi, který zaměstnává nad 13 tisíc lidí, a který se specializuje například na výrobu inovativních kočárků a dětských sedaček, ho doplní bývalý kolega a rovněž jeden ze zakladatelů Socialbakers, Martin Homolka. Ten se po dlouhých osmi letech v Socialbakers přesunul v listopadu 2015  z pozice technického ředitele (CTO) do pozice Chief Science Officer, kde působil do února 2016.

A nyní po několikaměsíční nepracovní pauze míří právě za bývalým kolegou Řežábem do Goodbaby, kde bude působit na naprosto identické pozici jako v Socialbakers, tj. jako technický ředitel.

To vše jen pár týdnů poté, co Řežába v Goodbaby doplnil tým vývojářů z české společnosti Shipito, založené čechoameričanem Johnem Vanharou.

1
Martin Homolka

Diskuze (0)

Novinka

Anonym