Tato firma vám vyrobí černou verzi bezdrátových sluchátek AirPods

Filip HouskaFilip Houska

airpods
0Zobrazit komentáře

Není tomu tak dávno, co se internetovými médii šířily peprné diskuze ohledně kontroverzních bezdrátových sluchátek AirPods z dílen Applu. V těchto diskuzích také mnohokrát zazněla otázka, zdali Apple neplánuje svůj nejnovější průnik do světa hudby vyrábět i v černém provedení. To se nyní stává skutečností, avšak nikoliv z rukou této technologické společnosti.

O zajištění černých AirPods se stará malá brooklynská firma BlackPods, která přichází se stejnojmenným produktem. Ta se specializuje na obarvení jablečných bezdrátových sluchátek do matně černého odstínu, který, jak dodává samotná firma, ladí s každým tmavým iPhonem, popřípadě iPadem, MacBookem nebo i Apple Watch.

airpods-1

Přečtěte si takéApple představil vlastní funkci pro hledání ztracených bezdrátových sluchátek AirPodsApple představil vlastní funkci pro hledání ztracených bezdrátových sluchátek AirPods

Faktem je, že se nejedná o výrobu jako takovou, nýbrž o trojitý nános speciálního laku, který je navíc odolný vůči poškrábání. Newyorská firma si zakládá na ručním zpracování, které zpravidla trvá 72 hodin.

blackpods2

Zájemce o černé AirPods má dvě možnosti: buď si koupí BlackPods přes oficiální stránky firmy za 249 dolarů (v přepočtu cca 6 200 korun), nebo zašle svůj již pořízený pár a firma jej za 99 dolarů (cca 2 500 korun) nabarví. Česká republika (ostatně celý svět) má však smůlu – BlackPods jsou prozatím dostupné pouze ve Spojených státech. Pokud se firmě podaří svézt na vlně zájmu, očekává se, že budou brzy objednávky dostupné i mezinárodně.

Foto: BlackPods, Apple

Diskuze (0)

Novinka

Anonym