Apple by měl již za necelé 3 týdny představit aktualizovanou podobu tří MacBooků

new-macbook-pro-759
0Zobrazit komentáře

Jako již tradičně každý rok se 5. června uskuteční jedna z nejzásadnějších akcí Applu zaměřená na vývojáře a vůbec produktový vývoj, s názvem WWDC. Na té se mimo jiného Apple dle několika zdrojů pochlubí aktualizací poslední verze MacBooků, konkrétně pak MacBooku Pro, 12palcového MacBooku a i dnes již vcelku zastaralého MacBooku Air.

Změny se nebudou týkat designu, ani konektorů, jak by se někteří mohli obávat – půjde totiž čistě o hardwarové změny, u kterých se celá řada MacBooků dočká minimálně upgradu procesoru. U MB Pro by to měl být přechod na Intel Kaby Lake, u dalších dvou verzí oblíbeného laptopu není přesnější specifikace známa, potvrzuje server Bloomberg.

midpax

Přečtěte si takéNa platformu Fundlift vstupuje český Mindpax, inteligentní náramek pro psychicky nemocnéNa platformu Fundlift vstupuje český Mindpax, inteligentní náramek pro psychicky nemocné

Apple se tak snaží reagovat na nedávné změny uvnitř Microsoftu, který představil notebook Surface Laptop nebo zásadní aktualizace vzhledu Windows 10, a pravděpodobně i na fakt, že řada MacBooků, včetně klasických iMaců má pouze jedenáctiprocentní podíl na prodejích Applu, které v minulém roce dosáhly 216 miliard dolarů, s jasným vedením iPhonu.

apple

Ani jedna z informací prozatím nebyla logicky potvrzena, a to jak ze strany Applu, tak Intelu. Kromě jiného bychom se ovšem měli na konferenci dočkat i dalších změn v posledním MacOS.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym