Mall.cz spouští ve spolupráci se startupem DoDo dodatečné expresní doručení

Filip HouskaFilip Houska

mallcz_072617_1
0Zobrazit komentáře

E-commerce společnost Mall.cz, která je s firmou Alza.cz na českém trhu jednou z nejsilnějších, obohacuje své portfolio doplňkových služeb o novou položku. Ta potěší především pražské zákazníky, nicméně ani obyvatelé Brna či slovenské Bratislavy nebudou ochuzeni.

Služba, která nese název MALL až k Vám, vznikla ve spolupráci s kurýrním startupem DoDo a spočívá v tom, že zákazníkům expresně doručí zboží z pobočky, na níž si jej objednali k osobnímu odběru, a to na jakékoliv místo. Zákazník dokonce nemusí mít balíček ani zaplacený – úhradu může provést hotově či kartou až po doručení do vlastních rukou. Za tuto expresní doplňkovou službu je účtována sazba 99 Kč.

mana

Přečtěte si takéAlza.cz se pouští do prodeje potravin. Nově nabízí českou alternativní stravu MANAAlza.cz se pouští do prodeje potravin. Nově nabízí českou alternativní stravu MANA

„Zákazníci možnost expresního doručení vítají a mnozí z nich ji využívají opakovaně. Ti, kteří službu vyzkoušeli, ji hodnotí velmi pozitivně, o čemž svědčí i kladné ohlasy na sociálních sítích,“ říká Ivan Vodička, šéf služeb zákazníkům Mall Group, a dodává, že služba se již postupně testuje od začátku roku. V budoucna by se měla rozšířit i do dalších měst, kde má Mall.cz výdejny.

Potěšeni mohou být i zákazníci z Brna a Bratislavy. Tam sice služba MALL až k Vám zatím nedorazila, ale nabízí se jim možnost využít doručení v tentýž den (v Brně objednávky do 11:30, v Bratislavě v dopoledních hodinách z výdejního místa na ulici Čierniševského). Stejnou možnost má i Praha s objednávkami provedenými do 13 hodin.

DODO

Jsme logistická služba pro e-commerce, retail, restaurace a rychlá občerstvení.

Klíčoví lidé

_michal_mensik_3

Michal Menšík

Zakladatel

Diskuze (0)

Novinka

Anonym

DODO

Jsme logistická služba pro e-commerce, retail, restaurace a rychlá občerstvení.

Klíčoví lidé

_michal_mensik_3

Michal Menšík

Zakladatel