Zásilkovna.cz má nového CEO

redakceredakce

simona
0Zobrazit komentáře

Česká společnost Zásilkovna, která už od roku 2010 umožňuje eshopům využívat nízkonákladový a efektivní způsob přepravy prodaného zboží, kdy si zákazníci své zásilky mohou vyzvedávat osobně na speciálních výdejních místech a to jak v České republice, tak v zahraničí, si přichystala změny v nejvyšších patrech svého vedení.

Copy of _MG_5447-edit

Přečtěte si takéJan Beránek ze startup studia U+: Od prvního roku jsme v USA v profitu a rosteme o cca 400 % ročněJan Beránek ze startup studia U+: Od prvního roku jsme v USA v profitu a rosteme o cca 400 % ročně

Společnost, kterou původně jako startup založila Simona Kijonková (foto nahoře), má totiž nového výkonného ředitele, kterým se stává, absolvent ČVUT, fakulty dopravní, v Praze, Ondřej Žák. Ten do Zásilkovny, kde nahradí Petra Brandýského, přichází ze společnosti ComGate, kde působil na pozici ředitele logistiky.

Novou pozici vnímám jako velkou výzvu, Zásilkovna má na logistickém trhu velmi dobré jméno. Mým hlavním úkolem bude udržet Zásilkovnu na pozici lídra v oblasti výdejních míst a zefektivňování a rozvíjení aktivit společnosti na českém trhu i v zahraničí,“ uvádí Ondřej Žák, nastávající výkonný ředitel Zásilkovny.

Co se ostatních novinek týče, i zde firma prochází aktuálně zajímavým obdobím. Nedávno totiž počet přepravených zásilek překročil 10 milionů, s tím, že momentálně má společnost 1 200 výdejních míst v 6 zemích, konkrétně pak v České republice, Maďarsku, Německu, Polsku, Rumunsku a na Slovensku.

zasilkovna

„Před pár týdny jsme oslavili 10 milionů přepravených zásilek. V současné době máme již přes 1 200 výdejních míst v 6 zemích. Zásilky přepravujeme ze 14 000 e-shopů. Na tuzemském trhu máme výdejní místa v každém městě nad 5 000 obyvatel. V letošním roce naše tržby dosáhnou úrovně 400 milionů korun. Těším se na spolupráci s Ondrou Žákem, kterého vnímám jako odborníka v oblasti logistiky, ale vážím si ho i jako člověka,“ říká Simona Kijonková, zakladatelka Zásilkovny.

zak

Nový CEO Zásilkovny, Ondřej Žák

foto: reprofoto Youtube

Diskuze (0)

Novinka

Anonym