Česká hra Kingdom Come: Deliverance překonala 8 dní po vydání milion prodaných kusů

kingdomcome

Kingdom Come: Deliverance

0Zobrazit komentáře

Pravděpodobně historicky nejrozsáhlejší česká hra Kingdom Come: Deliverance od pražského vývojářského studia Warhorse Studios, v čele s Danielem Vávrou a Martinem Klímou, boří rekordy. Minulý týden jsme informovali, že se za prvních několik dní prodalo přes 500 tisíc kopií hry – někdejší čísla ovšem nebrala v potaz konzolové verze, kde se prodalo nezanedbatelné množství.

To nyní dokazuje aktualizace čísel po 8 dnech od zahájení prodeje, které poskytl pro server Lupa.cz přímo ředitel Warhorse Studios Martin Frývaldský. Po sečtení všech distribučních kanálů a platforem se Kingdom Come přehouplo přes 1 milion prodaných kusů v celkovém objemu přes jednu miliardu korun. A čísla stále rostou.

seagal

Přečtěte si takéHerec Steven Seagal se stal hlavní tváří podezřelé kryptoměny, která chce získat až 250 milionů dolarůHerec Steven Seagal se stal hlavní tváří podezřelé kryptoměny, která chce získat až 250 milionů dolarů

Frývaldský uvádí, že je milion prodaných kusů číslo, se kterým firma nějakým způsobem počítala, teď se ovšem ukáže, jak se podaří prodejní trend zachovat. Vývoj hry se tak již nyní zaplatil a studio je po stamilionových investicích v zisku. 70 procent v něm drží investor Zdeněk Bakala, který vývoj dotoval.

kingdomcome

Foto: Warhorse Studios

Diskuze (0)

Novinka

Anonym