Český kryptostartup Signals, který vybral již 20 milionů korun, spouští hlavní prodej ICO

signalswdw
0Zobrazit komentáře

Na začátku listopadu loňského roku jsme poprvé představili český kryptoměnový startup Signals, za kterým stojí dvojice vývojářů Pavel Volek a Pavel Němec, a který vybral v předprodeji svého ICO již 1 364 ETH (Ethereum) v aktuální hodnotě přes 983 tisíc dolarů, respektive kolem 20 milionů korun. Nyní startup spustil své hlavní kolo financování prostřednictvím ICO.

V tom chce získat minimálně 2 miliony dolarů, maximální částku (hard-cap) má pak nastavenou na 18,5 milionu dolarů. Všichni investoři po ukončení výběru peněz získají nově vydanou kryptoměnu s názvem Signals (SGN), kterou budou moci používat na online tržišti strategií pro obchodování s kryptoměnami, kde uživatelé mohou jednotlivé strategie následovat a sledovat signály trhu pro maximalizaci zisku ze svých investic, tzv. copytrading.

magic

Přečtěte si takéSaúdská Arábie investovala 400 milionů dolarů do AR startupu Magic LeapSaúdská Arábie investovala 400 milionů dolarů do AR startupu Magic Leap

Během víkendu startup informoval o tom, že vzhledem ke kolísající ceně kryptoměny Ethereum, přes kterou probíhají veškeré investice, zafixuje cenu na 1 000 dolarů za ETH místo stávajících 700-750. To by mělo potenciálním investorům přidat více SGN tokenů, než při reálné ceně. Investovat do ICO Signals pak můžete přímo zde. Jen za prvních 20 minut prodeje získali Signals dalších 500 ETH, tedy přes 7,5 milionu korun.

signalsmock

Signals je jedním z mála českých startupů, které se rozhodly pro své fungování využít technologii blockchainu a zároveň vydat svoji vlastní kryptoměnu, přes kterou mohou získat financování formou ICO. Mezi dalšími úspěšnými projekty je například česko-ruský fintech startup Saifu, který získal licenci od ČNB, nebo bezpečnostní startup Cryptelo, jenž si dal za cíl vybrat až 28 milionů dolarů.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym