Rohlik.cz začíná rozvážet potraviny do chatových oblastí v okolí Slap, Karlštejna nebo Sázavy

Michal PtáčekMichal Ptáček

tomascupr

Zakladatel a CEO Rohlik.cz, Tomáš Čupr

0Zobrazit komentáře

Potravinový e-shop Rohlik.cz si na letošní parné léto přichystal pro své zákazníky novinku v podobě dalšího rozšíření rozvozových lokalit. Nově totiž začal dovážet potraviny do tradičních chatových oblastí, konkrétně pak do okolí Sázavy, Slap, Karlštejna, Mělníka a Štěchovic, které jsou v létě díky snadnému přístupu k vodě častým útočištěm nejen lidí z měst.

Během prvních dní od spuštění e-shop dle slov jeho zakladatele Tomáše Čupra (na fotce nahoře) do těchto oblastí doručil desítky objednávek a díky připravované reklamní kampani očekává jejich další růst. Minimální výše objednávky je v tomto případě stanovena na 500 Kč a zákazníkům je k dispozici kompletní sortiment potravinového e-shopu. Dodání pak probíhá ve stejný den, ve kterém byla objednávka provedena.

Zájem nás nepřekvapil, očekávali jsme ho. Reagovali jsme totiž na diskuzi, která se kolem toho strhla na našich sociálních sítích,“ říká zakladatel společnosti Rohlik.cz, Tomáš Čupr.

rohlik-mmmm

Čupr tím naráží na diskuzi, která před několika týdny proběhla na facebookovém profilu Rohlíku, a ve které uživatelé měli možnost přidat tipy právě na „chatové lokality, do kterých by si přáli služby e-shopu rozšířit. E-shop se jim tak tímto krokem rozhodl částečně vyhovět.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym