Podívejte se na první trailer na nové Toy Story 4. Woody se v něm vrací s novou hračkou

Ondřej HolzmanOndřej Holzman

toystory4

Foto: Falcon

Hlavní hrdinové animáku Toy Story 4

0Zobrazit komentáře

Zní to téměř neuvěřitelně, ale první díl legendárního animovaného filmu Toy Story: Příběh hraček z dílny studia Pixar se v kinech promítal už před třiadvaceti lety. Následovala další dvě pokračování a na příští rok je připraven již čtvrtý díl, na který nyní Disney, pod které Pixar i celá série Toy Story patří, vydalo první trailer.

Fanoušci kultovního Toy Story se mohou těšit na shledání starých známých hrdinů, respektive hraček v čele s Woodym a Buzzem Rakeťákem, které však letos doplní jeden úplně nový hrdina, Forky. Kovboj Woody se totiž se svými kumpány přestěhoval k novému dětskému majiteli Bonniemu, který si některé své hračky vyrábí sám.

„Jako většina lidí jsem i já předpokládal, že Toy Story 3 byl konec příběhu. A byl to konec Woodyho příběhu s Andym. Ale stejně jako v životě, každý konec má i nový začátek. Woody je nyní v novém pokoji, s novými hračkami a novým dítětem, což je něco, co jsme dosud neviděli, a otázky, jaké by to vlastně bylo, se staly začátkem zábavného příběhu, který stojí za to prozkoumat,“ říká ke čtvrtému pokračování Příběhu hraček režisér Josh Cooley.

Tvůrci proto vymysleli i novou hračku, která doplní již známé podezřelé. Forky je ručně vyrobená hračka z plastové lžičkovidličky, který je přesvědčen o tom, že mezi ostatní hračky vůbec nepatří. Hlas mu v Toy Story 4 propůjčí komik Tony Hale.

beat-saber

Přečtěte si takéHráči PlayStationu 4 se dočkali. Populární česká hra Beat Saber dorazí na PSVR koncem listopaduHráči PlayStationu 4 se dočkali. Populární česká hra Beat Saber dorazí na PSVR koncem listopadu

„Svět Toy Story je postaven na myšlence, že všechno na světě má svůj účel. Účelem hračky je, být tu pro své dítě. Ale co s hračkami, které jsou vytvořeny z jiných objektů? Forky je hračka, kterou si Bonnie vytvořil z jednorázové lžičkovidličky, takže čelí krizi. Chce naplnit svůj účel, ale nyní mu byl svěřen nový účel, být hračkou,“ doplňuje režisér Cooley.

Premiéra Toy Story 4 je naplánována na léto 2019.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym