Nový hráč na poli faktur. Do Česka přichází BitFaktura, kterou používá už půl milionu uživatelů

Ondřej HolzmanOndřej Holzman

bitfaktura-top

Vystavovat faktury potřebuje většina živnostníků i malých a středních firem a stejně jako pro jakoukoliv další činnost je i tady na výběr z celé řady nástrojů, které fakturaci usnadňují. Svěží vítr chce nyní na český trh vnést rychle rostoucí polský hráč Radgost, jehož fakturační produkty již využívá přes 500 tisíc klientů v několika zemích Evropy.

Nově mohou čeští uživatelé sáhnout po nástroji BitFaktura, který přináší jednoduché cloudové řešení pro kompletní správu faktur a všeho s nimi spojeného. Původem polský produkt dnes funguje například ve Francii, Velké Británii či Španělsku a nově si chce vybudovat silnou základnu především mezi živnostníky a menšími firmami také v České republice.

„Náš fakturační nástroj je a bude spolehlivým partnerem pro malé a střední podnikatele. V mnohém předběhl dobu a získává čím dál více nových uživatelů. Věříme, že Česká republika bude po Francii a Polsku další zemí, ve které se nám podaří uspět. Produkt neustále vyvíjíme a už teď nasloucháme požadavkům našich prvních českých klientů,“ říká Barbara Supiková, který má rozvoj BitFaktury v Česku na starost.

barbara-supikova-bitfaktura

Foto: BitFaktura

BitFakturu v Česku řídí Barbara Supiková

Ve Francii a Polsku se staly fakturační nástroje Radgostu jedničkami na trhu, nicméně v České republice nečeká na BitFakturu nic jednoduché. Fungují tu zavedení hráči jako iDoklad či Fakturoid a také další fakturační služby, proti nimž chce ovšem varšavská firma nabídnout několik výhod. Bodovat chce u zákazníků jednak cenou a také tím, že český tým, který na vývoji pracuje, reaguje na požadavky klientů a snaží se je do aplikace zapracovávat.

Ceník BitFaktury začíná základním tarifem Micro, který je nabízen zcela zdarma. V rámci něj dostanete možnost vystavovat 3 faktury měsíčně. Bez omezení je již tarif Start za 39 korun měsíčně a trojice dalších tarifů pak nabízí služby navíc, jako je obsluha skladů, přístup pro více uživatelů, online účetnictví nebo automatické vystavování faktur.

beat-saber1

Přečtěte si takéČeské studio stojící za nejprodávanější VR hrou Beat Saber vypouští hudební balíček s Imagine DragonsČeské studio stojící za nejprodávanější VR hrou Beat Saber vypouští hudební balíček s Imagine Dragons

Pro mnoho zákazníků je rovněž důležitá podpora, která je dostupná v rámci live chatu, přes e-mail či po telefonu již od bezplatného tarifu. Jelikož BitFaktura funguje v mnoha zemích, faktury v ní můžete vystavovat jak v mnoha jazycích (čeština, němčina, angličtina, polština, italština, španělština, francouzština), tak také v mnoha měnách, což znamená, že ji mohou využívat také firmy, které mají byznys v zahraničí.

bitfaktura-ipad

Foto: BitFaktura

BitFaktura funguje na počítači, tabletu i mobilu

Pro mnoho zákazníků může být zajímavé i napojení na platební služby GoPay, PayU či PayPal, díky kterým lze využívat automatické platby. Cloudové řešení pak zajistí, že se ke svým fakturám snadno dostanete z počítače, mobilu i tabletu, aniž byste potřebovali samostatné aplikace. Pokud si chcete BitFakturu nejprve osahat, prvních 30 dní si můžete vyzkoušet libovolný tarif zdarma.