Kultovní seriál Breaking Bad se vrací ve filmové podobě od Netflixu. Podívejte se na trailer

Michal PtáčekMichal Ptáček

paul-elcamino

Foto: Ben Rothstein/Netflix

Seriál Breaking Bad se díky Netflixu vrací ve filmové podobě

0Zobrazit komentáře

Televizní seriál Breaking Bad (Perníkový táta) mapuje příběh středoškolského profesora chemie Waltera Whita, který se společně se svým bývalým studentem stane jedním z nejvýznamnějších výrobců metamfetaminu na jihozápadě Spojených států a i šest let od vysílání posledního dílu se těší nebývalé oblibě.

Ostatně v žebříčku nejlepších seriálů všech dob se pravidelně umisťuje na předních pozicích po boku titulů jako Přátelé, Hra o trůny, Bratrstvo neohrožených nebo kriminálky The Wire od HBO.

Byla proto zřejmě jen otázka času, než se tento příběh od televizní stanice AMC pokusí někdo překlopit i do filmové podoby a nabídne fanouškům jeho pokračování. Tohoto úkolu se před časem ujal streamingový gigant Netflix, profilující se stále více také jako produkční studio, který už v říjnu tohoto roku vtrhne na filmová plátna s celovečerním filmem El Camino: A Breaking Bad Movie.

Snímek naváže přímo na poslední díl seriálu s názvem Felina a představí se v něm hned několik starých známých v čele s Jessem Pinkmanem (herec Aaron Paul), který je v důsledku svých předchozích činů na útěku před policií. Paula doplní i další herečtí kolegové včetně Charlese Bakera, Matta Jonese nebo Jonathana Bankse, který ztvárnil postavu Mika Ehrmantrauta.

Režii a scénář si vezme na starost původní tvůrce seriálu Vince Gilligan a premiéra je naplánována na 11. října, kdy snímek zamíří jak do vybraných kin, tak na platformu Netflix. O něco později by se měl představit i na televizní stanici AMC.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym