Pražská pekárna s famózní focacciou, na kterou chodí i Italové, a tip od zakladatele GymBeamu
Jako každou neděli vám přinášíme pravidelný přehled toho nejzajímavějšího, co jsme v končícím týdnu na CzechCrunchi napsali a natočili.
Pokud se během prodlouženého víkendu chcete spíš schovat doma s čajem v ruce, máme něco pro vás. Akorát pozor, hned u prvního článku o pekárně Arte Bianca se vám možná začnou tak sbíhat sliny, že i v tom nejhorším nečase vyběhnete ven pro focacciu. Příští týden bude ale taky bohatý na zajímavé dobroty. Věděli jste třeba, jak chutná britský typ piva Cask Ale? K vyzkoušení bude u Dvou kohoutů. Pokud jste ale přece jen spíš tým gauč a čajík, v našem výhledu najdete tip i na jeden zajímavý seriál na Amazonu. To všechno najdete v dnešním vydání newsletteru Weekly!
😋 Sem chodí i rození Italové. Na Vinohradech roste pekárna, kde se na focacciu i cornetta stojí fronty
🔥 Když banky nestačí, nastupují private debt fondy. Pětice Čechů půjčuje firmám a roste k miliardě
🍲 Navrhli nejstylovější spotřebič do kuchyně. Změnili s ním svět a udělali z Itálie designovou velmoc
Souhrn těch nejzajímavějších zpráv sepisujeme každý týden do newsletteru Weekly, k jeho odběru se můžete přihlásit v boxu výše nebo zde.





