Pražská pekárna s famózní focacciou, na kterou chodí i Italové, a tip od zakladatele GymBeamu

Jako každou neděli vám přinášíme pravidelný přehled toho nejzajímavějšího, co jsme v končícím týdnu na CzechCrunchi napsali a natočili.

weekly
Foto: Arte Bianca / GymBeam / Míšina čokoláda
Focaccia z Arte Biancy, Dalibor Cicman a Míšina čokoláda
0Zobrazit komentáře

Pokud se během prodlouženého víkendu chcete spíš schovat doma s čajem v ruce, máme něco pro vás. Akorát pozor, hned u prvního článku o pekárně Arte Bianca se vám možná začnou tak sbíhat sliny, že i v tom nejhorším nečase vyběhnete ven pro focacciu. Příští týden bude ale taky bohatý na zajímavé dobroty. Věděli jste třeba, jak chutná britský typ piva Cask Ale? K vyzkoušení bude u Dvou kohoutů. Pokud jste ale přece jen spíš tým gauč a čajík, v našem výhledu najdete tip i na jeden zajímavý seriál na Amazonu. To všechno najdete v dnešním vydání newsletteru Weekly!

Každou neděli vám naservírujeme nejdůležitější zprávy týdne.

Newsletter Weekly | Poslední vydání

😋 Sem chodí i rození Italové. Na Vinohradech roste pekárna, kde se na focacciu i cornetta stojí fronty

🤖 OpenAI vypustilo nový ChatGPT. Má konečně dělat, co po něm chcete, a brzy si ho bude moci vyzkoušet každý

🍫 Česká čokoláda slaví světový úspěch. Zlato získala díky neobvyklé příchuti a spolupráci se známým kuchařem

💪 V týmu mají o 60 lidí méně, tržby vzrostly o 700 milionů. Donedávna nemožné, říká zakladatel GymBeamu

🔥 Když banky nestačí, nastupují private debt fondy. Pětice Čechů půjčuje firmám a roste k miliardě

🍲 Navrhli nejstylovější spotřebič do kuchyně. Změnili s ním svět a udělali z Itálie designovou velmoc

Souhrn těch nejzajímavějších zpráv sepisujeme každý týden do newsletteru Weekly, k jeho odběru se můžete přihlásit v boxu výše nebo zde.