Tvůrci unikátní cestovatelské bundy vybrali na Kickstarteru přes 1 milion dolarů

mainImage
0Zobrazit komentáře

Všichni to známe, kdykoliv cestujeme nalehko a nechceme sahat do batohu nebo do kufru, pořád nám něco schází po ruce. To se rozhodli změnit Hiral a Yoganshi z projektu Baubax – duo původem z Chicaga, které přivedlo na svět speciální multifunkční bundu s všestranným využitím. V kampani na Kickstarteru se jim podařilo za první 2 týdny vybrat přes 1 milion dolarů od více než 6000 zákazníků.

Bunda bude prodávána v několika designových variantách a materiálech, zvlášť pro ženy a muže. Mezi její hlavní přednosti patří „nafukovací“ kapuce, kapsa na pas, telefon, přenosnou nabíječku, deku, ipad, brýle, pití nebo třeba maska na spaní a rukavice. Prostě vše, co běžný cestoval využije, aniž by sebou nutně musel tahat další úložný prostor a oblečení.

Flydeo Y6

Přečtěte si takéČeský startup Flydeo se chystá ovládnout trh s létajícími dronyČeský startup Flydeo se chystá ovládnout trh s létajícími drony

Nejlevnější varianta se na Kickstarteru nabízela za 99 dolarů, ale okamžitě se beznadějně vyprodala. Některé verze tak nyní začínají na 109 dolarech a klasická retailová cena po vypuštění do prodeje se bude pohybovat kolem 175 dolarů, tedy asi 4360 Kč. Tvůrci s takovým úspěchem vůbec nepočítali, což dokazuje fakt, že původně požadovali pouze 20 tisíc dolarů.

Na trhu se velmi pravděpodobně podobný produkt zatím nenachází. A proto zaujal přední světová média, která začala o moderní bundě psát a značně pomohla s raisováním financí. Jen za posledních 18 hodin přibyly objednávky v hodnotě více než 130 tisíc dolarů.

d37d7c1994a56aac05f6f650d0409c00_original

Náhledy možných variant

Diskuze (0)

Novinka

Anonym