Český startup Mitteo, který chce změnit trh se sportovní střelbou, má předobjednávky za miliony korun

1
0Zobrazit komentáře

Bezmála dva roky neustálého testování a zkoušení dělí olympijského střelce Radima Nováka a jeho malý tým od prvního prototypu revolučního terče s názvem Smart Target pod hlavičkou startupu Mitteo, který s maximální přesností elektronicky zaznamenává dané střely a ukazuje je v přehledné aplikaci.

Kromě distribuce do specializovaných obchodů, do kterých se převážně v Německu s více než 1,4 miliony registrovanými střelci, podařilo prodat nižší stovky kusů, by chtěl startup dodávat i přímo do olympijského sektoru. V nejbližší době by měl zároveň produkt projít patentovým řízením a tím získat ještě lepší jméno.

skypicker

Přečtěte si takéMiliardový brněnský vyhledávač letenek Skypicker utrží denně přes 10 milionů korunMiliardový brněnský vyhledávač letenek Skypicker utrží denně přes 10 milionů korun

Na předobjednávkách zatím Mitteo vygenerovalo nižší jednotky milionů korun, což je s ohledem na fázi projektu, zajímavé číslo. Od 28. září by navíc mě jít produkt oficiálně do předprodeje prostřednictvím Indiegogo kampaně za cenu 1199 eur, v přepočtu asi 32 400 Kč, což bude zahajovací cena pro prvních 100 objednávek.

5
4
2

Diskuze (0)

Novinka

Anonym