Nike začne prodávat samozavazovací boty z Návratu do budoucnosti

Michal BenatzkyMichal Benatzky

nike2
0Zobrazit komentáře

Posledních pár dnů je velkým svátkem pro spoustu filmových fandů po celém světě. Nejen, že uplynulo 30 let od premiéry prvního dílu kultovního filmu Návrat do budoucnosti, ale předevčírem nastal den, do kterého Marty McFly a doktor Emmett Brown přicestovali z minulosti. O tomto zvláštním filmovém svátku ale už bylo včera napsáno dost. Snad každý, kdo tento slavný snímek viděl si ale bezesporu vzpomene na samozavazovací boty značky Nike, které se ve filmu objevily.

czechcrunch-avengers-h

Přečtěte si takéCzechCrunch Offlajn – Avengers Edition: fotoreportCzechCrunch Offlajn – Avengers Edition: fotoreport

V tomto ohledu se samozřejmě tvůrci filmu do dnešní reality netrefili, boty, které by se samy zavazovaly dnes opravdu nejsou standardem. Nike se ale napřesrok chystá všem filmovým fandům naservírovat velmi zajímavý dáreček.

Samozavazovací boty by totiž příští rok měly skutečně jít do prodeje, informuje TechRadar. První pár nemohl dostat nikdo jiný, než hlavní představitel filmu, dnes čtyřiapadesátiletý, Michael J. Fox. Prodej limitované edice těchto kultovních bot by měl začít v roce 2016 a veškerý výtěžek by měl putovat nadaci Michaela J. Foxe, která podporuje výzkum parkinsonovy choroby. Slavný herec totiž touto vážnou chorobou sám trpí.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym