Úklidový startup LidskaSila.cz má novou aplikaci, investora a valuaci 80 milionů korun

0Zobrazit komentáře

Jeden z mála prozatím stále jen úklidových startupů u nás, LidskaSila.cz, který soupeří především se svojí největší konkurencí v podobě Vykonam.cz, vypouští pro svoje zákazníky novou formu objednávek, prostřednictvím mobilní aplikace, která je od nynějška k dispozici ke stažení pro iOS i Android.

Jde tak o další pokrytí dlouhodobých potřeb zákazníků, kteří chtějí především šetřit čas. Kromě nové aplikace ale přislo několik dalších zásadních novinek, mezi kterými jasně vede nová investice od neznámého investora v nespecifikované výši, která ale podle slov spoluzakladatele, Roberta Vojáčka, posune Lidskou Sílu na valuaci dosahující 80 milionů korun.

bezar

Přečtěte si takéSpoluzakladatel neúspěšného e-commerce startupu Fab pomalu potápí další projektSpoluzakladatel neúspěšného e-commerce startupu Fab pomalu potápí další projekt

Jedná se tak již o třetí investici, kterou startup získal. Mezi první se zařadil neznámý polský investor, společně s Tomášem Čuprem, který s investicí získal v Lidské Síle 8% podíl. Tomáš Čupr ale podle posledních informací z projektu vystoupil a nyní je tak součástí pouze nový a původní polský investor. Bližší informace o důvodech k odchodu Tomáše Čupra ale známy nejsou.

lidskasilaapp

Náhled nové aplikace

Aplikace pro iOS je již nyní k dispozici na App Store a Google Play.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym