Tesla Model 3 si za 3 dny předobjednalo už 276 tisíc zákazníků

Michal BenatzkyMichal Benatzky

mod
0Zobrazit komentáře

Automobilka Tesla, která patří do impéria miliardářské celebrity Elona Muska představila v pátek světu svůj zatím nejdostupnější elektromobil nazvaný Model 3. Nový přírůstek do rodiny revolučních elektroaut vyvolal obrovský rozruch ještě před samotným odhalením, kdy si novou Teslu objednalo na 100 tisíc lidí, kteří své budoucí auto ještě ani neviděli.

teslaunveil

Přečtěte si takéTakhle bude vypadat nový model Tesly, který dostane rychlé nabíjení a dojezd 346 kilometrůTakhle bude vypadat nový model Tesly, který dostane rychlé nabíjení a dojezd 346 kilometrů

Nyní však Elon prostřednictvím svého Twitteru informoval svět o tom, že během prvních 24 hodin od spuštění objednávek si cenově nejdostupnější Teslu zamluvilo na 180 tisíc lidí. A situace pro Teslu je s odstupem hodin navíc stále růžovější. Podle posledních údajů už totiž společnost eviduje neskutečných 276 tisíc předobjednávek, což jasně dokazuje, jak velký je o tuto novinku zájem.

Musk se také pochlubil průměrnou cenou, za kterou se jednu Teslu podařilo prodat. Ačkoliv startuje Tesla Model 3 na částce 35 tisíc dolarů (832 tisíc korun). Průměrná cena jedné prodané Tesly činila první den 42 000 dolarů, v přepočtu tedy zhruba 995 000 korun.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym