Český hiring startup Techloop.io získává seed investici od Rockaway

redakceredakce

jakub-havrlant

Jakub Havrlant

0Zobrazit komentáře

Je tomu něco přes rok, co odstartoval český „hiring“ startup Techloop.io, který se po vzoru amerického Hired.com snaží inovovat trh pracovních nabídek pro IT odborníky (vývojáře, projektové manažery a podobně). A to tak, že jim umožňuje získávat nabídky práce přímo od nabírajících firem, zatímco si zachovávají anonymitu a pokud díky platformě získají práci, obdrží navíc 500 euro jako bonus.

V podstatě převrácený model nabírání zaměstnanců, kdy zaměstnanci neoslovují firmy, ale přesně naopak, nyní zaujal i investiční skupinu Rockaway, vedenou Jakubem Havrlentem, která do Techloop.io prostřednictvím své startupové divize Rockaway Ventures seed-investovala prozatím neurčitou částku. Ta by měla projektu pomoci především k rozšíření se na další trhy střední a východní Evropy.

ales

Přečtěte si takéAmerický gigant Oracle koupil za miliardy korun český startup ApiaryAmerický gigant Oracle koupil za miliardy korun český startup Apiary

V minulosti takto Rockaway investičně do začátku podpořilo například dnes úspěšné startupy ProductBoard, Brand Embassy a nebo Fundlift.

“Máme z investice od Rockaway Ventures velkou radost, už proto, že existuje mezi našimi společnostmi mnoho synergií. Rockaway je pro nás skvělým partnerem – má jedinečnou reputaci v budování online tržišť ve střední a východní Evropě, je velkým zaměstnavatelem IT talentů a v neposlední řadě přispívá k rozvoji IT komunity pomocí různých akcí jako například ROCDevs,” říká Joao Duarte, CEO a spoluzakladatel Techloop.

COO a spoluzakladatel Paul Cooper k tomu pak dodává:

“Máme do budoucna velmi ambiciózní plány. Chceme, aby se Techloop stal dominantním hráčem na trhu IT pozic v celé střední a východní Evropě. Už nyní se rozhlížíme po dalších regionech, které by mohly z našeho modelu profitovat. Investice od Rockaway a jejich zkušenosti nám pomohou naše plány rychle naplnit.“

techloop-signup

Diskuze (0)

Novinka

Anonym