S aplikací InstaSaber si zvládnete z role papíru vytvořit vlastní světelný meč ze Star Wars

Filip HouskaFilip Houska

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

0Zobrazit komentáře

Na trhu existuje řada mobilních her a aplikací na bázi rozšířené reality, ať už například IKEA Place, jenž umožňuje virtuální umístění nábytku z katalogu IKEA, AR Studio od výrobce stavebnic LEGO či AR View, za kterou stojí e-commerce gigant Amazon. Nově se do této kategorie může zařadit také InstaSaber, se kterým lze snadno vstoupit do světa vesmírné ságy Star Wars.

Aplikace InstaSaber, za kterou stojí vývojářské studio 2020CV z kalifornského San Diega, vám virtuálně umožní vytvořit si světelný meč, a to pouhým namířením čočky fotoaparátu telefonu na jakoukoliv roli papíru.

5AEA3E1E-5ECC-45B8-A2B8-0D15F6C37F54

Přečtěte si takéOperační systém legendárního počítače Lisa od Applu bude příští rok zdarma ke staženíOperační systém legendárního počítače Lisa od Applu bude příští rok zdarma ke stažení

Funkčním jádrem celé aplikace jsou technologie počítačového vidění a strojového učení, na základě kterých vypadá tento specifický zážitek z rozšířené reality velmi reálně. Nicméně si jej zatím mohou vyzkoušet pouze uživatelé zařízení s iOS 11, respektive iPhony 6s, SE, 7, 8, X a novějšími iPady, a to z důvodu podpory balíčku ARKit. Ke stažení je zdarma na App Store.

Foto: 2020CV (Reprofoto, YouTube)

Diskuze (0)

Novinka

Anonym