Podívejte se na dokument zachycující vývoj české hry Kingdom Come: Deliverance (video)

Michal PtáčekMichal Ptáček

kingd
0Zobrazit komentáře

Jsou tomu přibližně 2 měsíce, co po více než čtyřletém vývoji zamířila do prodeje zřejmě nejočekávanější česká hra všech dob: Kingdom Come: Deliverance. České RPG, za jehož vývojem stojí tým okolo herního vývojáře Dana Vávry, který se do podvědomí hráčů v minulosti zapsal jako tvůrce kultovní Mafie, v podstatě ihned po vydání způsobilo celosvětovou mánii, když se během prvních 8 dní prodalo přes milion kusů a následně se zařadilo i mezi nejprodávanější tituly na herní platformě Steam.

Za tímto úspěchem, který zdaleka není u konce, samozřejmě stálo a stále stojí obrovské množství práce a financí, což názorně zachycuje 50minutový dokument od českého herního YouTube pořadu Vortex. V něm totiž jeho autoři vyzpovídali jednotlivé tvůrce Kingdom Come: Deliverance a z detailu tak zachytili proces výroby hry, která se s největší pravděpodobností zapíše nejen do české herní historie.

mixitomat

Přečtěte si takéČeský Mixit chystá speciální výdejní automat na müsli. Objeví se ve firmách či školáchČeský Mixit chystá speciální výdejní automat na müsli. Objeví se ve firmách či školách

„Ve společnosti vývojářů z týmu Warhorse Studios jsme strávili s přestávkami poslední měsíc, který předcházel vydání jejich hry Kingdom Come: Deliverance. Pojďte se společně s námi podívat na to, jaká panovala ve studiu atmosféra ve dnech a hodinách krátce předtím, než uvedli svůj debut na trh. Zachytili jsme i to, jak prožívali chvíle těsně po vydání titulu, první verdikty novinářů nebo autogramiádu Dana Vávry,“ popisují dokument jeho tvůrci Zdeněk Princ, Petr Strecker a Jiří Bigas.

Zde už slíbené video…

Diskuze (0)

Novinka

Anonym