Internetový supermarket Rohlik.cz začíná prodávat pečivo z oblíbeného Antonínova pekařství
Česi jsou obecně velkými milovníky pečiva, což se projevuje na velkém množství větších i menších rodinných pekáren, které na našem trhu fungují. Mezi nejvýraznější subjekty v tomto oboru patří v posledních letech i Antonínovo pekařství, které se za čtyři roky rozšířilo do několika strategických lokalit po pražské metropoli.
Pod vedením zakladatele a podnikatele Antonína Kokeše (na úvodní fotce), mimo jiné majitele úspěšné firmy Albi zaměřující se na prodej dárků, přání a společenských her, se pekárna rozšířila o 3 další pobočky v Karlíně, Vršovicích a Holešovicích a díky povedenému konceptu kombinujícím prodejnu čerstvého pečiva s kavárnou v moderním prostředí, se v podstatě stala pekárenským „lovebrandem“ a tradiční zastávkou lidí na cestě do práce. To potvrzují i pravidelné fronty, které se před jednotlivý pobočkami ve špičce tvoří.
Právě těm se ale nyní bude možné vyvarovat. Pečivo a další zboží z pekárny, která působí v Praze od roku 2014, lze nově nakoupit i online. Nejprodávanější produkty pekařství jako Antonínův chléb, rohlíky a koláče začal nabízet největší český online supermarket Rohlik.cz.
„S Antonínovým pekařstvím máme velmi podobnou cílovou skupinu zákazníků, kteří si potrpí na kvalitní potraviny. A proto věříme, že poptávka po produktech Antonínova pekařství na Rohlik.cz bude vysoká. Podobné spolupráce se nám ostatně osvědčily už několikrát, například u produktů z řetězce Marks & Spencer, lokálních potravin ze Sklizeno či volně prodejných léků z BENU Lékárny, které rovněž prodáváme,“ říká zakladatel Rohlik.cz Tomáš Čupr.
Produkty z Antonínova pekařství budou na sklad Rohlíku zaváženy dvakrát denně a následně poputují rovnou k zákazníkovi.
„Ohromně fandíme lokálním firmám jako Rohlik.cz, které si svoji pozici na trhu poctivě vybudovaly. Těšíme se, že se dostaneme k lidem, kteří o našem pekařství třeba ještě neslyšeli, a že vyjdeme vstříc našim stávajícím zákazníkům, kteří už na Rohlíku nakupují,“ dodává zakladatel Antonínova pekařství Antonín Kokeš.
Foto: Antonín Kokeš / Jiří Turek a Jana Jabůrková