Neomezená data na léto si u T-Mobilu za první víkend aktivovalo přes 300 tisíc lidí

Ondřej HolzmanOndřej Holzman

t-mobile-neomezene-leto-min

Foto: T-Mobile

T-Mobile nabízí neomezené datové léto

0Zobrazit komentáře

Na léto s neomezenými daty, za které se nemusí platit, zákazníci podle očekávání slyší. Jakmile T-Mobile minulý týden oznámil, že na letní měsíce zavádí speciální akci s neomezeným internet pro většinu svých zákazníků, strhl se o ni velký zájem. Pár hodin po zahájení akce, která běží od 20. června do 31. srpna, už T-Mobile hlásil prvních 100 tisíc aktivních uživatelů.

Čísla navíc nadále rostou. Aktivovat si neomezená data na celé prázdniny mohou všichni rezidentní i firemní zákazníci, kteří již nějaký datový balíček využívají a zároveň nemají speciální rámcovou smlouvu. Dnes T-Mobile oznámil, že po prvním víkendu si službu aktivovalo už přes 300 tisíc zákazníků.

Bude tak velmi zajímavé sledovat, s jakou nabídkou T-Mobile vyrukuje, jakmile jeho „datové léto“ skončí. Akce, kdy jsou neomezená data zcela zdarma, končí na konci srpna a bude pochopitelně klíčové, jaké varianty skutečně neomezených (a placených) datových tarifů následně T-Mobile nabídne. V případě Vodafonu, který s nimi přišel jako první, totiž možná vypadají pěkně na první pohled, ale skrývají mnoho háčků.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym