Populární seriál Stranger Things dostane čtvrtou řadu. Netflix diváky zavede mimo městečko Hawkins

stranger-things-s03_1

Foto: Netflix

Třetí řada seriálu Stranger Things

0Zobrazit komentáře

Jeden z nejpopulárnějších seriálů Netflixu se zřejmě již brzy vrátí. Netflix v prvním teaseru potvrdil, že bude i čtvrtá řada seriálu Stranger Things, jehož popularita třetí sezónou vystřelila do nebes. Při její propagaci byl seriál jednoduše na každém rohu, od mnoha ukázek přes LEGO takzvaného obráceného světa až po speciální burgery ve fastfoodovém řetězci Burger King.

Mánie vyvrcholila uvedením třetí série na Netflix během letošního léta a diváci novou sezónu vzali útokem, okamžitě zaznamenala množství rekordů ve sledovanosti a uvnitř Netflixu bylo jasno – pokračování bude. Až nyní to ovšem streamingový gigant oficiálně potvrdil, když vydal vůbec první teaser na novou sérii, ve které se velmi pravděpodobně objeví všechny hlavní postavy.

Za seriálem stojí bratrská dvojice Matt a Ross Dufferovi, která s Netflixem podepsala smlouvu v hodnotě více než 1 miliardy dolarů na nespecifikovaný počet seriálových sezón, případně filmů. Sami tvůrci navíc dodávají, že ani Stranger Things není vyloženě klasický seriál, ale spíše delší film, rozkouskovaný do jednotlivých epizod. I v tom je výhoda Netflixu, který celou sérii vždy vypustí najednou.

„Bratři Dufferovi se Stranger Things zaujali diváky po celém světě a jsme nadšeni, že můžeme náš vztah s nimi rozšířit a přinést jejich živou představivost v dalších filmových a seriálových projektech, jež budou naši uživatelé milovat,“ uvedl k nové spolupráci s úspěšnou kreativní dvojicí Ted Sarandos, obsahový šéf Netflixu. „Nemůžeme se dočkat, až uvidíme, co mají bratři Dufferovi v rukávu, když vykročí mimo svět Upside Down,“ dodal Sarandos.

V rámci teaseru na čtvrtou řadu seriálu jsme se totiž dozvěděli, že se bude děj odehrávat mimo městečko Hawkins, které figurovalo ve většině scén v prvních třech řadách. Další informace o nové sérii Stranger Things, které je napěchováno nostalgickou atmosférou osmdesátých let, prozatím nemáme.

mcdonalds-beyond-meat

Přečtěte si takéRostlina, salát, rajče. Na bezmasé burgery naskakuje ve spolupráci s Beyond Meat také McDonald’sRostlina, salát, rajče. Na bezmasé burgery naskakuje ve spolupráci s Beyond Meat také McDonald’s

Další série s největší pravděpodobností nepřijde dříve než příští rok, i vzhledem k tomu, že ta třetí byla odvysílána teprve před pár měsíci. Další řada by nicméně i podle vývoje posledních epizod mohla ještě více nabrat na intenzitě a své temnosti, a to s podstatným využitím takzvaného obráceného světa.

duffer-brothers-min

Foto: Netflix

Bratři Matt a Ross Dufferovi, tvůrci seriálu Stranger Things

Ostatně právě věta „We’re not in Hawkins anymore“ (Už nejsme pouze v Hawkins) se jako jediná objeví v celé ukázce. A pokud jste na konci třetí řady nepřestali koukat ani přes závěrečné titulky, určitě víte, že je na co se těšit. Netflix proto i podle dosavadních čísel třetí řady, kterou si chvilku po vydání pustily desítky milionů lidí, vsadí na pokračování ohromné prostředky.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym