Čupr, Šmuclerová, Kasa, Beck a Kania právě teď v živém streamu na CzechCrunch Onlajn o budoucnosti Česka

Michal PtáčekMichal Ptáček

0Zobrazit komentáře

Právě teď od 15.00 můžete v živém streamu sledovat naši první konferenci CzechCrunch Onlajn na téma budoucnost Česka v nové době. Představí se na ni celkem 13 řečníků, mimo jiné zakladatel online supermarketu Rohlik.cz Tomáš Čupr, zakladatel internetové lékárny Pilulka.cz Martin Kasa, Dita Přikrylová ze vzdělávací iniciativy Czechitas nebo Ondřej Kania, který v Česku staví síť moderních škol inspirovaných americkým vzdělávacím systémem.

Dále se můžete těšit na Libuši Šmuclerovou, šéfku mediálního domu CNC, spolutvůrce českého VR hitu Beat Saber Jaroslava Becka, Václava Kadlece z nakladatelství Albatros, Richarda Valtra z hotelového startupu Mews nebo Jana Hummela z Fruitisima.

Závěr přenosu tématicky zakončí panelová diskuze na téma Česko proti COVID-19, do které jsme si pozvali zakladatele dárcovské platformy Donio Davida Procházku, autora iniciativy Energii lékařům, vědce Jana Lukačeviče, nebo Pavla Doležala a Vojtu Ročka, jedny z hlavních představitelů iniciativy COVID19CZ, která už několik týdnů pomáhá celému Česku právě v boji proti koronaviru.

Konferenci můžete sledovat online na YouTube nebo našem Facebooku.

Mimo samotného streamu, který můžete sledovat zdarma, jsme se zároveň spojili s platformou Donio a společně s diváky chceme v rámci dobrovolného vstupného vybrat minimálně 100 tisíc korun na podporu iniciativy CovMask, která vyrábí ochranné masky pro zdravotníky v první linii:

Diskuze (0)

Novinka

Anonym