První fast food, restaurace bez menu a Eska v novém. Karpíškovo Ambiente šlape na plyn
Gastronomická skupina Ambiente nemá okurkovou sezonu ve slovníku. V prázdninovém režimu tak…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Gastronomie není jen o jídle a pití, ale také o byznysu, investicích, zajímavých lidech, prostředí kolem nás i o budoucnosti stravování. Chceme inspirovat a ukázat, co v Česku i jinde vzniká a kam se bude celé odvětví v dalších letech ubírat.
Gastronomická skupina Ambiente nemá okurkovou sezonu ve slovníku. V prázdninovém režimu tak…
Startup zakladatele Alexe Ilyashe výrazně rozšířil svůj produkt. Po loňské investici se…
Loni ceny obědů překotně rostly, v první polovině letošního roku se ale…
Vyladěné těsto, prvotřídní suroviny a vychytaná teplota v peci. Tyhle proměnné tvoří…
Šéfkuchař Toshikazu Kato zaskočil do hotelu Four Seasons v Praze, aby pro…
Je zelený a do těla vpraví 62 druhů zeleniny, ovoce a jiných…
Díky projektu Pepper Field je Česko prý třetí největší zemí co do…
Po menší odmlce je tady čerstvé vydání newsletteru Deli, který jako vždy…
Značka Wild & Coco rozšiřuje řadu produktů a také pole své působnosti.…
Tvaroh a čokoláda jsou nesmrtelná kombinace. Míša je ale součástí velkého zmrzlinového…
Startup, který loni od investorů získal přes sedmdesát milionů, klientům během čtyř…
Destiláty z Fassbindu si v průběhu let získaly mnohé, včetně císaře Napoleona.…
Přibližně 100 milionů korun během 10 let. S takovou investicí počítá vláda…
Poskládá nové menu, napíše inzerát a vytvoří video pro reklamní kampaň. AI…
Výzva od předních českých kuchařů směrem k vládě nezůstala bez odezvy. Ohledně…