Fanoušek Tesly vyrobil iPhone nabíječku ve stylu Tesla Superchargeru

Filip HouskaFilip Houska

071416
0Zobrazit komentáře

Pokud chcete stylové nabíjecí zařízení pro váš iPhone a jste fanouškem automobilky Tesla, tak bude tento produkt přesně pro Vás. Fanoušek automobily Tesla Martin Hansen z Německa, totiž vyrobil zmenšeninu nabíjecí stanice Tesla Supercharger pro všechny, kteří nechtějí svůj smartphonu či jiné chytré zařízení nabíjet tradiční cestou.

Jak takový unikátní kousek vůbec vznikl? Vedle originálního nápadu k tomu stačila pouze 3D tiskárna a základní modelovací programy.

071416_x

Produkt se skládá ze šesti hlavních plastových komponentů, jež jsou spojeny do unikátních tvarů, aby plnohodnotně kopírovaly původní vzhled této nabíjecí stanice Muskovy automobilové společnosti. Díky použití příslušných programů (CAD a Autodesk Inventor) pak dokázal stvořit jedinečný hmotný zážitek pro každého fanouška Tesly, který chce mít tento skvost pro nabíjení svých smartphonů hned vedle sebe.

avast

Přečtěte si takéČeský Avast vytvořil aplikaci, která vyřeší váš problém s přeplněnou fotogalerií a místem v iPhonuČeský Avast vytvořil aplikaci, která vyřeší váš problém s přeplněnou fotogalerií a místem v iPhonu

Zmenšená varianta nabíjecí stanice Tesla Supercharger je z jedné strany propojena pomocí USB a výstup tvoří nejen Lightning konektor, kterým disponují novější iPhony (od verze 5 a víš), ale také micro-USB či USB-C. Není tedy nutné vlastnit pouze chytrý telefon cupertinského giganta, ale jakýkoliv jiný.

Tesla Supercharger se prodává za 99,99 dolarů, ovšem lze si jej také vytvořit. Martin Hansen k tomu totiž všem nadšencům poskytl na svých webových stránkách potřebné soubory, které jsou dostupné zdarma ke stažení.

071416_3

Diskuze (0)

Novinka

Anonym