Taxify expanduje do Paříže

Filip HouskaFilip Houska

Taxify fleet Tallinn
0Zobrazit komentáře

Jeden z nejvýznamnějších hráčů na poli alternativní přepravy, Taxify, který je na tuzemském trhu zároveň konkurentem českého Liftaga, amerického Uberu a běžných taxi služeb, se dostává na další evropský trh. Nově vstupuje do Francie, respektive jejího hlavního města.

Paříž se dnešním dnem stává další oblastí, kde lze platformu využívat. Během několika hodin od spuštění si aplikaci nainstalovalo tisíce řidičů čítající licencované taxikáře a privátní šoféry.

6A99701F-4D24-4B0E-8755-DFB2566A74F1

Přečtěte si takéTakto vypadá první luxusní designová ponorka legendární britské automobilky Aston MartinTakto vypadá první luxusní designová ponorka legendární britské automobilky Aston Martin

„Paříž je velkým trhem s obrovským potenciálem pro privátní řidiče. Jsme rádi, že se Paříž stala dalším městem, kde můžeme naši službu nabídnout. Před naším příchodem jsme pozorně naslouchali jak řidičům, tak zákazníkům a jsme si jistí, že obě skupiny naše služby uvítají. Taxify do Paříže vstupuje jako největší evropská platforma na propojování řidičů s cestujícími a přináší možnost lepších výdělků pro řidiče a přijatelnější ceny pro cestující,“ komentuje nejnovější expanzi Markus Villig, spoluzakladatel a CEO Taxify.

Martin Villig a Markus Villig, spoluzakladatelé Taxify

Taxify, které vzniklo v roce 2013 v Talinnu, již nyní působí na více než 20 zemích po celém světě včetně České republiky, konkrétně Praze, kde se před časem potýkal s problémy ohledně povolení provozování. Ostatně k situaci na českém trhu se mimo jiné důkladně vyjádřil i Roman Sysel, country manager pro ČR, v nedávném rozhovoru pro CzechCrunch.

Foto: Taxify

Diskuze (0)

Novinka

Anonym