Nová mobilní aplikace Sip vám nabídne ručně tříděný výběr těch nejzajímavějších technologických novinek

Filip HouskaFilip Houska

sip
0Zobrazit komentáře

Tým stojící za online platformou pro sdílení různorodých produktů a startupů Product Hunt v čele se zakladatelem Ryanem Hooverem spustil novou zpravodajskou aplikaci Sip. Ta má sloužit jako minimalistický agregátor zajímavých novinek ze světa technologií.

Hlavní výhodou aplikaci je to, že nevydává žádné vyrušující zvuky a notifikace, což je u RSS čteček či podobných aplikací dost častým jevem. Sip tiše upozorňuje uživatele vždy v konkrétní čas (středoevropského času je to ve 2:00) jednou denně, kdy mu nabídne zásobu novinek v podobě „stories“, které považuje za zajímavé a důležité. To vše se promítne přímo na uzamčené obrazovce iPhonu, iPadu či jakéhokoliv zařízení s Androidem.

cupr

Přečtěte si takéNejoblíbenější knihy top 11 e-commerce podnikatelů v ČeskuNejoblíbenější knihy top 11 e-commerce podnikatelů v Česku

Témata zpráv, jež jsou ručně vybírány, jsou založeny zejména na přehledném a jednoduchém rozhraní, které připomíná funkci Twitter Moments. Každé dané téma po rozkliknutí nabízí několik stránek, na kterém se zobrazuje nejen to nejdůležitější z celého oficiálního textu včetně odkazu na původní článek, ale také různé citace, twitterové posty, fotky nebo ankety. Uživatel se jednotlivými stránkami může rychle proklikávat a jakmile dorazí na konec, automaticky se dostane na novou „story“.

0218sip

I když je Sip stále ve fázi beta testování, je k dispozici k bezplatnému stažení na App Store (iOS) a Google Play (Android).

Foto: Sip

Diskuze (0)

Novinka

Anonym