Revolut představil kovovou kartu, která nabídne prémiové služby včetně cashbacku v bitcoinech

Ondřej HolzmanOndřej Holzman

revolut-metal-laser
0Zobrazit komentáře

Je třikrát těžší než běžná platební karta a také nabízí mnohem více služeb. Revolut dnes začal oficiálně nabízet exkluzivní kovovou platební kartu, která je určena jeho nejnáročnějším a pravidelným uživatelům. Vedle standardních služeb Revolutu nabídne například cashback v bitcoinech, vyšší výběry z bankomatů zdarma nebo concierge služby pro rezervaci letenek či vstupenek.

Uživatelé, kteří si pořídí novou kartu Revolut Metal, se pochopitelně mohou těšit na vše, co nabízí již standardní platební karty. Neomezené převádění měn za výhodné kurzy či bezplatné mezinárodní převody, ale také nepřetržitou prioritní zákaznickou péči a cestovní pojištění do zahraničí, které pokrývá všechny základní potřeby.

revolut-metal1

Kovová karta Revolut Metal

To však již nyní mohli získat majitelé běžných či Premium karet. Kovová karta Revolut Metal navíc nabídne až 1% cashback na všech karetních transakcí provedených mimo Evropu a 0,1% cashback na těch v rámci Evropy. Zákazník si přitom bude moci vybrat, zda chce obdržet peníze v běžné fiat měně (jedné z 25 podporovaných) či jedné z pěti kryptoměn, které Revolut podporuje.

Pro kovovou kartu navíc Revolut do budoucna plánuje další výhody. Přijít mají benefity jako lepší ceny v salóncích na mezinárodních letištích, rodinné účty, neomezené jednorázové virtuální karty a nebo speciální nabídky na očekávanou platformu pro obchodování s akciemi. Ta bude zcela bez provizí a Revolut ji chystá spustit již brzy.

sodastream2-onetouch_black-in-kitchen_2

Přečtěte si takéPepsiCo kupuje za více než 3 miliardy dolarů výrobce domácí sodovky SodaStreamPepsiCo kupuje za více než 3 miliardy dolarů výrobce domácí sodovky SodaStream

„Jsme naprosto přesvědčeni, že Revolut Metal bude exkluzivní kartou budoucnosti a absolutní nutnost pro cestující po celém světě,“ uvedl zakladatel a CEO Revolutu Nikolay Storonsky. „Revolut Metal zároveň představuje důležitý zdroj dalších příjmů, zejména když nyní připravujeme platformu pro obchodování s akciemi a do konce roku také expanzi do Severní Ameriky a Asie,“ dodal. Z toho je jasné, že kovová karta nebude zdarma.

revolut-travel-insurance1

Cestovní pojištění je u Revolut Metal v ceně

Měsíčně za Revolut Metal uživatel zaplatí 300 korun. Pokud zvolí jednorázovou platbu za celý rok (3 000 korun), ušetří 600 korun. Kovová karta je tak skoro dvakrát dražší než varianta Premium (175 korun měsíčně, případně 1 750 korun ročně), které však chybí zmíněný cashback, služby pro booking a měsíčně můžete z bankomatů vybrat zdarma o 4 500 korun méně (13 500 Kč u Metal, 9 500 Kč u Premium). Výhody Metalu navíc budou přibývat.

Revolut na kovové kartě spolupracoval s Mastercard a i přes svůj netradiční materiál funguje bez problémů bezkontaktně. Ostatně na designu a provedení své exkluzivní karty si dal britský startup, který chce v Česku do konce roku získat 100 tisíc uživatelů, velmi záležet. Karta je s pomocí diamantových vrtáků vyrobena z jediného plátu zpevněné oceli, na kterou je následně formou fyzikální depozice z plynné fáze nanášena barva. Uživatelovy údaje jsou pak vepsány laserem.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym