T-Mobile hlásí, že si za první měsíc aktivovalo neomezená data 650 tisíc zákazníků

Ondřej HolzmanOndřej Holzman

t-mobile-prodejna

Foto: T-Mobile

Prodejna T-Mobile na Zličíně

0Zobrazit komentáře

Už měsíc probíhá u T-Mobilu neomezené léto. Jeden ze tří hlavních tuzemských operátorů se rozhodl, že svým zákazníkům po dobu letních prázdnin nabídne v Česku dosud nevídané: neomezené datové tarify, a to zcela zdarma. Jen za první víkend využilo akční nabídku přes 300 tisíc zákazníků a T-Mobile nyní prozradil, že za první měsíc to je už více než 650 tisíc lidí.

Přestože s menším háčkem podobně jako neomezené tarify od Vodafonu přichází i neomezená letní data od T-Mobilu a lákavého balíčku nemohou využít úplně všichni, je o nabídku růžového operátora velký zájem. Jedna věc je pochopitelně ta, že je akce zdarma, ale i tak je to pro T-Mobile velmi zajímavý ukazatel, jak velký zájem o neomezená data potenciálně je.

Klíčové totiž bude, co T-Mobile svým zákazníkům nabídne, jakmile na konci srpna jeho neomezené datové léto skončí. Až dosud operátoři takřka shodně tvrdili, že Češi o více gigabajtů nestojí, stejně jako že na neomezené tarify nejsou připravené sítě. T-Mobile má ale nyní už 650 tisíc zákazníků a zdá se, že vše funguje.

Můžeme jen doufat, že jeho následná standardní nabídka s neomezeným internetem bude dávat smysl, nebude příliš předražená a že nebude obsahovat příliš mnoho háčků.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym