Nike v Česku spouští svou nákupní aplikaci. Díky technologii Nike Fit si změříte velikost nohy přes fotoaparát

Ondřej HolzmanOndřej Holzman

nike-fit-2

Foto: Nike

S aplikací Nike Fit stačí namířit na nohy a zjistíte svou velikost

0Zobrazit komentáře

Přímá linka k tomu nejlepšímu od Nike. Největší výrobce sportovního oblečení a tenisek na světě v České republice spouští svou nákupní mobilní aplikaci, díky které budou moci tuzemští zákazníci a příznivci produktů s ikonickou fajfkou využít řadu výhod. Brzy navíc dorazí také technologie Nike Fit, s níž už při výběru velikosti bot neuděláte chybu.

Mobilní aplikace Nike není ve světě ničím novým. Americký oděvní gigant ji ovšem vypouští postupně a nyní se dostalo také na dalších třináct evropských zemí, mezi nimiž figuruje i Česká republika. Nike u své aplikace slibuje nový zážitek z nakupování, což například znamená, že i Češi budou mít lepší přístup k novým nebo limitovaným edicím.

„V Nike usilujeme o budování pevných vztahů se svými členy a zároveň mísíme zkušenosti fyzického i digitálního nákupního prostředí. Aplikace Nike přináší nový způsob nakupování a pomáhá fanouškům sblížit se se značkou více než kdy předtím,“ říká Joris van Rooy, viceprezident a generální ředitel Nike Direct EMEA.

nike-app

Foto: Nike

Aplikace Nike nově funguje i v Česku

Pro maximální využití nové mobilní aplikace se stačí stát členem NikePlus, které je zdarma a nabízí přístup k nejnovějším produktům Nike ještě předtím, než se dostanou do obchodů, a také různé rady, návody nebo dokonce trénink s odborníky a rovněž přednostní přístup na akce, které nejen v Česku Nike pořádá.

nespresso-velosophy-min

Přečtěte si takéNespresso opět ukazuje sílu recyklace. Z 300 tisíc hliníkových kávových kapslí vyrobí tisíc městských kolNespresso opět ukazuje sílu recyklace. Z 300 tisíc hliníkových kávových kapslí vyrobí tisíc městských kol

Mezi horké novinky, které zákazníci v aplikaci najdou, patří i zbrusu nové běžecké boty s inovativním systémem odpružení Joyride. Ten je vyroben z tisíců TPE kuliček, které jsou uloženy do kapslí a rozmístěny do specifických zón pod chodidlem tak, že vytváří dynamický polštář pro pohodlnější běh a snadněji se přizpůsobí vaší noze.

nike-joyride

Foto: Nike

Nový systém odpružení Joyride je vyroben z tisíců TPE kuliček

Běžecké boty Nike Joyride Run Flyknit jsou v prodeji právě od dnešního dne (15. srpna) a vzhledem k tomu, že se ve stejný den u nás spustila také zmíněná aplikace Nike, mohou si novinku jako první pořídit i Češi.

Součástí členství v NikePlus je i doručení zdarma a 30 dnů na vyzkoušení, během kterých můžete jakýkoliv produkt bez problémů vrátit. Pokud jde o boty, Nike se navíc snaží novými technologiemi dosáhnout toho, abyste si již neobjednali špatnou velikost. V květnu představil novou technologii Nike Fit, kterou budou brzy moci využít i čeští zákazníci.

nike-joyride

Běžecké boty Nike Joyride s novým systémem odpružení

Nike Fit představuje nové skenovací rozhraní, které dokáže změřit tvar obou nohou, takže byste díky tomu pak měli objednat správnou velikost i přímo v aplikaci, aniž byste si boty zkoušeli. Inženýři v Niku dali dohromady skenovací systém, umělou inteligenci a propracované algoritmy, díky kterým vám stačí jen na nohy namířit fotoaparát a za chvíli máte změřeno.

retino-rehacek-boros

Přečtěte si takéJiří Hlavenka a Martin Rozhoň chtějí zlepšit vracení zboží v e-shopech. Miliony korun posílají do startupu RetinoJiří Hlavenka a Martin Rozhoň chtějí zlepšit vracení zboží v e-shopech. Miliony korun posílají do startupu Retino

Změřit si nohu můžete přes Nike Fit pochopitelně také přímo v prodejně, kde se navíc technologie kombinuje se speciální podložkou, díky které vám obchodník dokáže vybrat tu nejvhodnější obuv pro vaši nohu. Americký gigant slibuje zprovoznit Nike Fit pro všechny své zákazníky během letošního roku.

nike-fit-1

Foto: Nike

Aplikace Nike Fit používá rozšířenou realitu pro změření velikosti nohy

Diskuze (0)

Novinka

Anonym