Zakladatel Jidloted.cz spouští nový online projekt zaměřený na drogerii

FyuGg875EoW3fGvdWhSvkZykhynq78edPho1SLWE1QE,4OoA6H1oPAdqnZE_Cy_RwBdPwBSD5u4JqaifcL5zVGo
0Zobrazit komentáře

Původní zakladatel Jidloted.cz, druhého největšího rozvozce jídel v ČR, Marc Westermann, přichází na trh s novým projektem, který už není limitován pouze na Prahu. Stal se jím internetový obchod s drogerií Ageo.cz, který má v základní nabídce přes 18 tisíc produktů a chce cílit na rychlé a pohodlné doručení po celé ČR.

Podle Westermanna jde o vůbec první online projekt u nás, který se zaměřuje výhradně na drogerii. Ta představuje trh, ve kterém se ročně protočí desítky miliard korun. V souvislosti s rychlým doručením plánuje Ageo zavést dopravu po Praze do 90 minut, tedy podobnou logistiku, kterou využívají projekty jako Jidloted.cz nebo Rohlik.cz.

devhero

Přečtěte si takéDelivery Hero, které koupilo české Damejidlo.cz a Jidloted.cz, odprodalo 30% podíl za 13,87 miliard korun!Delivery Hero, které koupilo české Damejidlo.cz a Jidloted.cz, odprodalo 30% podíl za 13,87 miliard korun!

Na začátku tohoto roku bylo Jidloted.cz společně s Damejidlo.cz Tomáše Čupra prodáno německým Delivery Hero, za souhrnou částku mezi 250 a 300 miliony korun. Peníze pomohly Marcovi nastartovat nový projekt, do kterého podle obchodního rejstříku přizval i několik investorů, mimo jiné Metatron Global.

Marc Westermann dodává:

„Máme know-how také z jiných oblastí, například on-line marketingu či logistiky. Takže s Ageo.cz nezačínáme od nuly. Navíc jsou čeští zákazníci oproti zahraničí schopni rychleji reagovat na nové trendy a služby, takže místní projekty v oblasti e-commerce mohou růst rychleji.“

0wE5BjySbENCaaZJgaCQUwzW6wddY0phn2F7O1GsecA,sHWpyvj8lQwNGYsD2QkzIkZh4qkNCXeKRg2sGEtq_ms

Zakladatel Marc Westermann

Foto: Tisková zpráva

Diskuze (0)

Novinka

Anonym