Platforma Fundlift nabídne od příštího týdne investice do českého akcelerátoru StartupYard

startupyard_1
0Zobrazit komentáře

I přesto, že se v minulých týdnech české platformě pro investice do projektů výměnou za podíl nebo úrok z dluhopisu, s plánováním spuštění jednotlivých příležitostí zrovna nedařilo, vypadá to, že se teď konečně chystá další zajímavá věc. Fundlift.cz totiž otevře možnost investování do tuzemského startupového akcelerátoru StartupYard.

Ten se může pochlubit celkově více než 6 miliony eur v investicích a láká slibné startupy, kterých bylo v posledním kole vybráno celkem devět, na tříměsíční akcelerační program, ve kterém jednotlivé projekty získají 30 tisíc eur jako počáteční investici, prostory a cenný mentoring.

inhiro

Přečtěte si takéSlovenská platforma InHiro kupuje za 900 tisíc eur firmu na hledání talentů a mění CEOSlovenská platforma InHiro kupuje za 900 tisíc eur firmu na hledání talentů a mění CEO

Nabídka by se měla v příštím týdnu objevit na serveru v neveřejné podobě – tedy pouze pro registrované a schválené uživatele a podle slov Fundliftu půjde o formu investice, ve které bude možné získat přímý podíl v samotném StartupYardu.

Další informace zjišťujeme …

Diskuze (0)

Novinka

Anonym