Tato svíčka za 24 dolarů imituje vůni nově rozbaleného Macu

Filip HouskaFilip Houska

newmacsoycandle
0Zobrazit komentáře

Apple je mistrem designu, a to nejen díky svým zařízením, ale také balení, ve kterém jablečné stroje přicházejí. Nelze se tedy divit vášni, se kterou lidé jejich produkty rozbalují. Ovšem existuje řada nadšenců, kteří zkrátka milují i vůni linoucí se z každé krabice. A na to se zaměřuje Twelve South, populární výrobce příslušenství pro zařízení od Applu.

Ten přišel na trh s něčím, co uspokojí smysly každého náruživého fanouška tohoto kalifornského giganta. Jedná se o vonnou sojovou svíčku s příchutí nově rozbaleného počítače Mac pod názvem New Mac Soy Candle. Prodává se za 24 dolarů (cca 580 korun).

spotify_1

Přečtěte si takéHudební služba Spotify pravděpodobně koupí svoji německou konkurenci SoundCloudHudební služba Spotify pravděpodobně koupí svoji německou konkurenci SoundCloud

Aby věrohodně napodobila vůni nově rozbaleného počítače, tak je složena s nádechů máty, broskve, bazalky, levandule, mandarinky a pelyňku. Jablko paradoxně chybí. Twelve South však nenabízí pouze svíčky, nýbrž také chladící obaly na plechovky a sklenice iDrink nebo ikonická trička.

new-mac-candle-twelve-south

Diskuze (0)

Novinka

Anonym