Bývalý reportér DVTV Filip Horký bude v projektu Seznam Zprávy působit na pozici krizového reportéra

Filip HouskaFilip Houska

dvtv
0Zobrazit komentáře

Před pár týdny vyplynula na povrch informace o tom, že Filip Horký, v té době reportér internetové televize DVTV, přechází do konkurenčních Seznam Zpráv. I když tato zpráva nebyla oficiální, nikdo nepochyboval, že se tomu tak nestane. A nyní je to oficiálně potvrzené.

Filip Horký skutečně přechází do zpravodajské sekce českého internetového giganta Seznam.cz, kde bude spolu s kameramanem Tomášem Svobodou (který mimo jiné také odchází z DVTV) pokrývat tuzemské a zahraniční krizové události.

ub1

Přečtěte si takéVyjádření českého Taxify k aktuálním protestům pražských taxikářů proti společnosti UberVyjádření českého Taxify k aktuálním protestům pražských taxikářů proti společnosti Uber

„Dáváme Filipovi a Tomášovi prostor, aby jako novináři rozvíjeli to, v čem jsou nejlepší a co je nejvíc baví – tedy autorsky silné, autentické a akční reportáže z míst, kde se něco děje,“ říká Jakub Unger, šéfredaktor zpravodajství Seznamu, pro server MediaGuru.

Horký řadu věcí ohledně svého odchodu do Seznam Zpráv vysvětlil i na svém Facebooku, kde například zmiňuje, že budou spolu se Svobodou reportovat o válečných konfliktech, bezpečnostních problémech nebo integraci muslimské komunity v EU.

Mám obrovskou radost, že se ke mně rozhodl připojit skvělý kameraman Tomáš Svoboda, se kterým od října vytvoříme tým…

Zveřejnil(a) Filip Horký dne Čtvrtek 21. září 2017

foto: DVTV

Diskuze (0)

Novinka

Anonym