Hra Shadowgun Legends od brněnských MADFINGER Games má již 1,5 milionu předregistrací

Filip HouskaFilip Houska

834FEC70-1CEA-4B26-A67A-79A1075C4471
0Zobrazit komentáře

Jen tři dny zbývají do doby, kdy brněnské herní studio MADFINGER Games, které stojí i za populárními mobilními hrami Dead Trigger či Unkilled, vydá očekávané pokračování mobilní sci-fi střílečky s prvky RPG Shadowgun pod označením Legends. O tom, že se herní svět na tuto novinku těší, svědčí i přes 1,5 milionu oficiálních hráčských předregistrací.

Mobilní hra Shadowgun Legends, kterou studio v čele s Markem Rabasem vyvíjelo přes tři roky, má být dějově zasazena do třiceti let po událostech původního díla Shadowgun, respektive do datadisku Leftover. Nově se tak hráči se svým fiktivním hrdinou vrátí do známého světa, kde mohou podnikat další questy s přáteli, tvořit vlastní guildy či vyzývat ostatní soupeře.

king

Přečtěte si takéČeská hra Kingdom Come: Deliverance se začíná bez pirátské ochrany prodávat na platformě GOGČeská hra Kingdom Come: Deliverance se začíná bez pirátské ochrany prodávat na platformě GOG

S tím souvisí i čtyři herní režimy, které v Shadowgun Legends budou dostupné. Vedle kampaně čítající až dvě stě misí, ve kterých budou hráči zachraňovat lidstvo před nepřátelským vetřelcem, se naskýtá i možnost speciálních co-op misí s přáteli, arénových PvP soubojů nebo odreagování se u formování nových týmů v takzvaném Hubu.

3165A807-762E-4457-A76F-CC5D33F9192F

Díky uvedené herní náplni a poměrně silnému brandu Shadowgun toto pokračování v předregistracích nasbíralo zmíněných více než 1,5 milionu hráčů z různých koutů světa. Šéf a spoluzakladatel MADFINGER Games Rabas komentuje tento úspěch slovy:

„Máme obrovskou radost z rostoucí podpory naší herní komunity. Nikdy jsme ani nesnili o tom, že Shadowgun Legends v tak krátkém období získá 1,5 milionu předregistrací. Je to neuvěřitelné a zavazuje nás to k tomu, abychom doručili skutečně skvělou hru a utvrdili naši znamenitou tradici.“

Oficiální vydání Shadowgun Legends je naplánováno na čtvrtek 22. března, kdy jako free-to-play verze dorazí jak na mobilní platformy iOS a Android, tak Apple TV a Android TV. Zájemci mají stále možnost předregistrace, díky které mohou získat speciální herní odměny.

62FDED3D-348D-4ACB-9023-04088D99DAC1

Foto: MADFINGER Games

Diskuze (0)

Novinka

Anonym