Mapy.cz umožní ve spolupráci s Booking.com rezervaci ubytování kdekoliv po světě

mapy.cz-booking4
0Zobrazit komentáře

Mapy.cz patří mezi českými uživateli k těm nejoblíbenějším aplikacím. Denně je využívá až 750 tisíc z nich, ať už skrze mobilní zařízení či počítač. Aplikace totiž přináší mnohem více, než jen pouhé vyhledání zadané adresy a navigace k ní. Mapy.cz nabízejí nejrůznější body zájmu, informace o cenách pohonných hmot, jsou schopny naplánovat libovolně dlouhou trasu po těch nezajímavějších místech v okolí, ať už pěšky, na kole či autem a přináší i informace o jízdních spojích či hodnocení firem.

Již dávno navíc nejsou Mapy.cz jen mapou České republiky, ale přinášejí kompletní mapy celého světa. Díky tomu je lze využívat i na cestách do zahraničí, při kterých se zajisté hodí i nová funkce, kterou umožnilo partnerství s globální službou Booking.com. Díky nové spolupráci jsou Mapy od tuzemské internetové jedničky Seznam.cz schopny svého uživatele po celém světě nejen navigovat, ale také mu vyhledat a snadno zarezervovat vybrané ubytování.

booking-mapy.cz

Letošní léto bude na Mapách nejen o cestování po České republice, ale už i o možnosti rezervace ubytování prostřednictvím pár kliků, a to po celém světě. Poskytujeme tak nově informace o hotelu, samotnou rezervaci lidé provedou až na webu Booking.com,“ upřesňuje Jakub Faifer, produktový manažer služby Mapy.cz.

Novou službu je možné využívat od dnešního dne a lidé díky ní budou moci najít hotel a jednoduše skrze odkaz přejít přímo na stránky Booking.com, kde si zarezervují ubytování přesně podle svých představ. Uživatelům aplikace Mapy.cz se tak nabízí až 1,6 milionů hotelů, apartmánů a penzionů, o kterých si mohou přečíst potřebné informace, dozvědí se recenze od hostů, prohlédnou si fotografie a pokud budou spokojeni, mohou rovnou provést rezervaci. Po rezervaci je aplikace k místu vybraného pobytu zavede a uživatel se ještě může podívat, co zajímavého v okolí hotelu stojí za návštěvu.

windy-web

Přečtěte si takéMeteorologický projekt Windy Iva Lukačoviče nově ukáže mapu kvality vzduchu po celém světěMeteorologický projekt Windy Iva Lukačoviče nově ukáže mapu kvality vzduchu po celém světě

Jedná se o další novinku před letní turistickou sezonou, před nedávnem se totiž Mapy.cz propojily také s Windy.com Iva Lukačoviče, zakladatele a majitele Seznamu, a nabízí lokální předpověď počasí, opět po celém světě. Pro řidiče zase v dubnu představily navigaci v jízdních pruzích a rychlostní limity, což začínají v Česku zavádět také konkurenční Google Mapy.

mapy.cz-booking5

Diskuze (0)

Novinka

Anonym