Gastronomie
Čeští kavárníci The Miners šlapou do expanze. Otevřeli u Sagrady Familie a v Polsku, na řadě je Vídeň
Oldřich Valta a Egor Kolpakov budují z Prahy kavárenskou síť, která má…
KFC na Václaváku otevřelo restauraci, jakou jinde v Evropě nenajdete. Koupíte tu i kuřecí ponožky
Singapur, Spojené státy... a teď Česko. Centrum Prahy se stalo teprve pátým místem na planetě, kde KFC otevřelo svou vlajkovou restauraci.
Houbové pivo, rajčatové víno či káva z pohanky. V podzemí Václaváku servírují nealko drinky podle AI
Restaurace Triton má unikátní interiér a teď taky menu – jídlo vznikalo klasicky, nealko drinky k němu vymyslela umělá inteligence jménem Jarvis.
Blíží se svatomartinské hody. Kam vyrazit na tu nejlepší, dozlatova vypečenou husu?
Svatomartinské slavnosti, svátek všech milovníků dobrého jídla, jsou tady. V novém Deli newsletteru se tak dočtete, kam se vydat na ty nejlepší.
Stojí za Vnitroblockem i Gramem, míří ke 180 milionům a říká: Budovat byznys a žít naplno je těžké
Spoluzakladatel skupiny Dudes&Barbies Lukáš Žďárský líčí v rozhovoru plány na nový eventový prostor a popisuje, jakou cenu zaplatil za úspěšný byznys.
Jak jít ve čtyřiceti do důchodu, co plánuje Radek Kašpárek a jak porostou ceny bytů
Je tady další vydání newsletteru Weekly. Najdete v něm rozhovor s michelinským šéfkuchařem, investorem Lukášem Nádvorníkem nebo šéfem Finepu.
Příští restaurace bude zabijačka, žádný fine dining, říká Kašpárek. Teď chci ale druhou hvězdu
Jsem kluk z Ostravy, kterej neměl nic, říká v ojedinělém velkém rozhovoru Radek Kašpárek, který šéfuje michelinskému Fieldu a nové restauraci 420.
Máme i vzorek z doby zlaté horečky na Klondiku, není ale nejcennější, říká šéf kvasové knihovny
Pečení z kvásku je staré tisíce let, v posledních letech ale zažívá renesanci. V Belgii proto vznikla kvásková knihovna a míří do ní i…
Místo asijského fine diningu „phóčko“. Známí bratři v novém podniku sází na silný vývar a domácí nudle
Bratři Giang Ta Binh a Khanh Ta Quoc se rozhodli, že se vrátí ke kořenům, k polévce pho. Servírují ji na místě, kde se…
Jižní Morava a Brno rozdaly svého Michelina. Podívejte se na to nejlepší, co kraj a město nabízejí
Kam jít posedět? Už nemusíte tápat. Aspoň ne na jižní Moravě a v Brně. Každý rok tu vydávají průvodce po tom nejlepším, co je…
Ovocný čaj místo ovoce ve školách končí. Podívejte se na recepty, podle kterých se bude nově vařit
Spotřební koš, podle kterého se řídí stravování ve školách, je starý 30 let. Čekají ho ale změny. Cílem je, aby se vařilo vyváženě a…
Boduje v ovocných pálenkách, nyní se rodinná palírna zaměřila na českou whisky. Rodila se tři roky
Palírna Radlík oznámila novinku ve svém portfoliu: whisky. Do jejího vzniku se zapojila celá řada českých pivovarů, které poskytly slad pro sladinu.