Deli

Podporujícatering_zdrave_squareforbinajzt_logo_black
farma-17

Že je kapr tradice? Co teprve šneci. Jde o nejlepší maso, říká majitel hlemýždí farmy. Na Štědrý den se nezastaví

Zatímco většina Čechů v těchto dnech obaluje řízky a porcuje kapra, na…

Nové podniky

Newsletter Deli

Každé dva týdny vám v newsletteru Deli ukážeme nové a zajímavé restaurace, bary, bistra i kavárny a doporučíme, co byste si neměli nechat ujít.

Poslední vydání   Všechny newslettery

Gastro eventy

marsalek-1Story

Žije tu 150 lidí a končí silnice. Josef Maršálek ukazuje, že i na takovém místě jde mít žádanou pekárnu

Známý cukrář věří, že s dobrým nápadem můžete uspět, ať ho rozjedete kdekoliv. A se svou pekárnou Upečeno na dědině v malé obci Kyžlířov…

vyber

Kuře na náplavce, newyorské barbecue i japonské donuty. Tady nám letos nejvíc chutnalo

Centraal, Isaac'c BBQ, Chibi Mochi, Lolyta, druhá Špejle nebo Zlatá Praha. To jsou podle nás místa, která se letos opravdu povedla. Kam chodíte vy?

Newsletter Deli

Každé dva týdny vám v newsletteru Deli ukážeme nové a zajímavé restaurace, bary, bistra i kavárny a doporučíme, co byste si neměli nechat ujít.

Poslední vydání   Všechny newslettery

cypher-2-11

Na Žižkově otevřel výčep, kde ke skvělému pivu servírují kafe jako z espresso baru a hranaté burgery

U tramvajové zastávky Lipanská vyrostl Výčep Cypher, který tak trochu klame jménem. Pivo si tu dáte parádní, tím to ale teprve začíná.

narodni38-2

S večerkou zkrachovali. Asi jako jediní Vietnamci v Praze, smějí se bratři. Uspěli s cateringem a bistrem

Bůček od babičky z Vietnamu, bramborový salát od pražské chůvy. Catering z bistra Národní 38 si hraje po česko-asijsku a dobývá velké firemní akce.

finamill2-minStory

Kde se vzal elektrický mlýnek, který na vás všude vyskakuje? Do Česka ho přivedlo pepřové duo

Česká značka Pepper Field známá kampotským pepřem přivezla gadget pro kuchařské nadšence – elektrický mlýnek s vyměnitelnými náplněmi.

warhorse-cukrovi-kingdom-come-deliverance

Jaké cukroví je Kingdom Come? Zeptali jsme se vývojářů známých českých her na vánoční otázku

Kdyby vaše hra či hry byly cukroví, jaké cukroví by byly? Zeptali jsme se studií Bohemia Interactive, Amanita Design, Warhorse i dalších.

safranka-distillery-05

Na dvorku vinohradského domu měli meruňky. Zkusili je vypálit, vyrostl z toho sousedský lihovar

Dita Schulmeisterová a Jaroslav Řehoř založili létající lihovar Šafránka Distillery, který inspirovala i jejich rodná Ostrava.

sg7GaleriePočet fotek5

Je z Argentiny a peče dorty. Teď si otevřela cukrárnu, kde nabízí i sladkosti z Latinské Ameriky

Sladkého není nikdy dost. Pokud chcete ochutnat známé argentinské dobroty jako medialunas nebo alfajores, zajděte do cukrárny SweetFer.

sg7GaleriePočet fotek5

Japonská oáza u nejrušnější pražské křižovatky. Nová Sumi Garden potěší jídlem i atmosférou

Míst, kam si můžete v Praze zajít na sushi, je spousta. K těm ověřeným patří Sumi Garden, která teď představila novou, prémiovou restauraci.

pivo-8GaleriePočet fotek11

Do českých hospod české sklo! Ambiente pomohlo stvořit půllitry z křišťálu a teď je zkouší

Skupina Tomáše Karpíška se spojila s UMPRUM a sklárnou Bomma s ušlechtilým cílem – vrátit do českých hospod a restaurací pravý český křišťál.

pragers-1

Tátové oživili Kofolu, oni dělají kvašené nápoje. Z Česka vyšli do Evropy a sází na kokosovou vodu

Alexandros Samaras a Petr Musila budují byznys s kvašenými nápoji pod značkou Prager’s. Úspěšně se rozpínají po Evropě a hlásí první černá čísla.

vosimecz-mvpStory

Za jejich pizzu by je Italové prokleli, oni na ní generují 500 milionů ročně. A to jsou zatím jen na Moravě

Umí si ze sebe udělat srandu, ale také umí řídit velký rozvozový byznys, který uspěl na východě republiky. Brzy s ním Vosíme.cz zamíří i…

michelin-2

Česko dostalo svého prvního michelinského průvodce. Tu vůbec nejlepší restauraci najdete mimo Prahu

Papilio Jana Knedly získalo dvě michelinské hvězdy. Essens, Casa De Carli, La Degu, Štangl, Field, La Villa, Levitate a Entrée mají po jedné.

gastro-x2

Gastroprůvodce po Holešovicích. Které podniky stojí za pozornost a kolem kterých je jen přehnaný hype?

Holešovice už dávno nejsou jen tržnice a SaSaZu, ale pulzující místo, jež láká foodies z celé Prahy. Která místa se ale opravdu vyplatí navštívit?

Co se děje