Gastronomie
Sestavili automat a dali do něj brambory. Teď stojí na sídlišti v Letohradě a prodá jich tunu týdně
Se svou značkou Bramborář mají farmářský obchod, kde nabízejí různou zeleninu. Rozhodli…
Češi se neumí rozmazlovat. Dobrou čokoládu v supermarketu neseženete, říká šéf Pražské čokolády
Jak je to s kvalitou čokolády v českých obchodech? Co stojí za její rostoucí cenou? A v čem je čokoláda jako auto?
Střechu Masaryčky doplnil podnik česko-švédského dua. Stojí na zahraničních kuchařích i koktejlech
V Praze už měli několik vyhlášených podniků. Teď česko-švédská rodina zamířila do Masaryčky. A to rovnou na její střechu.
Gastrotipy pro vánoční náladu: Posnídejte vánočku od Zrna zrnka a připijte si tekutými ozdobami od Žufánka
Patří k Vánocům stejně jako stromeček či dárky. Pochutiny. Ať už jde o jídlo či nápoje, člověk chce vždy to nejlepší. S těmito tipy…
Úplně jako v Ósace. Na pražské Letné otevřela klasická japonská hospoda, která v Česku nemá obdoby
Je tady poslední Deli newsletter roku 2024. Tentokrát vás přenese do Japonska, ale také do Itálie nebo do nové pekárny, kde to voní kardamonem.
Odebírají od nich nejlepší restaurace. Maso Klouda ale chce, aby si dobrý steak mohl udělat každý
Sdíleli lásku k masu, ostatně potkali se v jiném masném provozu. Dnes mají manželé Kloudovi provoz s obratem kolem 80 milionů korun.
České bagetové království vyrostlo na rekordní 1,6 miliardy a je zpět v zisku. Táhla Bageterie Boulevard
Společnost Crocodille Petra Cichoně po náročném roce zlepšila své hospodaření. Bagety vyrábí už od roku 1991 a provozuje také síť 360pizza.
Tipy na dárky na poslední chvíli: Kupte lístky na nejlepší představení na světě nebo hrátky s pivem
Zbývá už jen pár dní a vy jste zjistili, že vám chybí dárek? Z domova snadno seženete voucher na netradiční večeři nebo lístky na…
Kavárna, ale tak trochu jinak. Nový podnik v Dejvicích kombinuje kabelky od české značky a výběrová zrna
V Ademi Shop & Café se potkávají český design, výběrová káva i místní produkty. Na svědomí ho má Adéla Mitrengová, zakladatelka stejnojmenné značky.
The Macallan slaví dvě stě let. Do Česka nyní dorazily lahve s výroční edicí známé whisky
Skotská whisky zakládající si na jednosladové tradici loni jednu svou lahev prodala v bezprecedentním aukčním rekordu. Letos si naděluje k narozeninám.
Nová vlna italské kuchyně. V karlínském pasta baru můžete vyzkoušet třeba těstoviny s omáčkou z vodky
Gastronomický Ježíšek naděluje předčasně. Nový newsletter Deli je totiž nabitý hned několika skvělými novinkami.
V Zátiší vchází do nové éry. Šéfkuchař z reality show Hell's Kitchen se zaměří na slovanskou kuchyni
Od podzimu je šéfkuchařem restaurace V Zátiší Daniel Bureš. Staví na nepříliš složitém jídle, do menu by se stále více měly propisovat české pokrmy.