Martin Kasa a Adam Kurzok oficiálně investory Bazarobot.cz

Michal PtáčekMichal Ptáček

bz_1
0Zobrazit komentáře

O vstupu Martina Kasy a Adama Kurzoka do startupu Bazarobot.cz, který se specializuje na svoz a následný prodej nepotřebných věcí, už se nějaký ten týden na českém internetu mluví. V podstatě až teď je ale vše oficiální.

Lubor Nosek z Bazarobot.cz v tiskovce uvádí…

Byl jsem v kontaktu s celkem třinácti investory, z nichž se Martin i Adam projevili jako nejakčnější. Zároveň poskytují „smart money“, tedy zkušenosti a kontakty, což byl přesně náš záměr, takže nebylo nad čím přemýšlet. Obchod jsme díky tomu úspěšně dotáhli ještě do konce roku 2013.“

Pozitivně nakloněni spolupráci jsou i oba investoři…

„S kluky jsme si padli do oka už v letním StartupYardu a od té doby jsme v kontaktu. Pro mě je to investice zejména do zkušeného týmu s možností také něčím přispět,“ říká Adam Kurzok.

Martin Kasa pak dodává…

„Bazarobot velmi dobře strategicky zapadá mezi zájem mých investic, jelikož je spojením obchodu, logistiky a internetu. Majitele jsem sám oslovil a velmi mě potěšilo jejich technologické zázemí. Mimo finanční investice chci projektu pomoci ve výše zmíněných oborech svými zkušenostmi.“

Hlavním cílem projektu pro rok 2014, je pak prodat více než 30 000 kusů zboží a následně expandovat i na ostatní trhy ve střední Evropě.

Rubriku Startupy podporujíjt-retina

Diskuze (0)

Novinka

Anonym