Čeští Brand Embassy získávají investici ve výši 1 milionu dolarů

Michal PtáčekMichal Ptáček

be_1
0Zobrazit komentáře

Po Socialbakers, kteří získali 26 milionovou investici v dolarech míří další zajímavá částka i do jiné české technologické společnosti a to Brand Embassy. Ta se svojí platformou umožňuje ostatním firmám na sociálních sítích řešit zákaznické stížnosti a požadavky.

Brand Embassy pak konkrétně od dvojice českých investorů v podobě Rockaway Enterprises (Jakub Havrlant – ex-Allegro Group a Bezrealitky.cz) a nedávno založeného Spread Capital získává seed investici v hodnotě blížící se 1 milionu dolarů. Spojení s novými investory by podle CEO Brand Embassy Víta Horkého mělo usnadnit především rozšíření vývojového a produktového týmu, ale také celkovou globální expanzi. Do dnešního dne mají Brand Embassy kanceláře v Praze a Londýně, ke kterým se nedávno přidala obchodní zastoupení v USA, Dubaji, Portugalsku, Slovensku, Španělsku a Latinské americe.

Současně s příchodem nových investorů Brand Embassy opouští ti původní, konkrétně pak český akcelerátor StartupYard a Michal Nýdrle (zakladatel Kindred Group a Nydrle Digital).

Ředitel StartupYardu Cedric Maloux dodává…

Toto je skvělé potvrzení naší důvěry v tým Brand Embassy. Před třemi lety, když oba dva zakladatelé (Vít Horký, Damián Brhel) přišli s dobrým nápadem jsme jim pomohli v růstu. Jsme nadšeni a s novými partnery jim přejeme jen to nejlepší.

foto: Jan Nechvíle

Rubriku Startupy podporujíjt-retina

Diskuze (0)

Novinka

Anonym