Foursquare rebranduje a chystá úplně novou aplikaci, kterou vás dostane

Robin RaszkaRobin Raszka

new_foursquare_iphone
0Zobrazit komentáře

Lidé nemají rádi změny a považují je automaticky za největší zlo ve všech alternativních vesmírech. Obzvlášť pokud se taková změna dotkne nějakého specialisty v ČR, což je automaticky bráno jako personální atentát.

Prudit jakékoliv plánované a dobře vykomunikované změny, které Foursquare letos chystá, je velmi oblíbený topic českých „expertů“ „z oboru“. V jejich případě bych očekával jakousi vizi a zkusit se na to podívat očima Foursquare, proč se to vlastně děje před vynesením smrtícího rozsudku.

swarm_bee_logo

Přečtěte si takéSwarm: Nová aplikace od Foursquare, já o ní věděl už od roku 2012Swarm: Nová aplikace od Foursquare, já o ní věděl už od roku 2012

A tak se Foursquare i přes všechny hrozbičky z Prahy dnes rozhodlo představit kompletně nový směr kterým se v následujících týdnech vydáním Foursquare 8.0 vydají. Cílem je nabídnout daleko lepší alternativu ke konkurenčnímu a zkorumpovanému Yelpu, díky zajímavějším datům o uživatelích, kterými Foursquare disponuje a posunout se za hranice checkinu. Součastí bude i nový brand, který by měl veškerou checkovací image eliminovat.

logo

Checkin image je největší „zlo“, se kterým dnes Foursquare bojuje. Uvidíme, jestli se jim to podaří zlomit s novou aplikací a nezlomí je odliv českých specialistů.

Foto: TheVerge

Rubriku Startupy podporujíjt-retina

Diskuze (0)

Novinka

Anonym