Miniaturní dron získal na Indiegogo už přes 51 milionů korun

Pavel HoralíkPavel Horalík

Micro-Drone-3.0
0Zobrazit komentáře

Drony už dlouho nejsou hračkou pouze pro technologické nadšence, ale stále více si získávají všeobecnou popularitu. A právě crowdfundingová kampaň Micro Drone 3.0, která měla za cíl vybrat “pouhých” 75 000 dolarů, to skvěle dokazuje.

Již nyní mají tvůrci na kontě bezmála 2,1 milionů dolarů, v přepočtu asi 51,1 milionů korun, a počet přispěvovatelů stále narůstá. Aktuálně je jich již téměř 23 tisíc. A to je pořádný nářez!

nebia

Přečtěte si takéTenhle revoluční startup vybral za jeden den na Kickstarteru přes 24 milionů KčTenhle revoluční startup vybral za jeden den na Kickstarteru přes 24 milionů Kč

Micro Drone 3.0 je opravdu vydařenou hračkou, kterou můžete získat už za 150 dolarů, přibližně 3650 Kč s doručením v listopadu tohoto roku. Hlavní předností je především HD kamera s rozlišením 720p. Pro tu je vytvořen přídavný micro gimbal zajišťující dostatečně kvalitní přenos videa. Velkou zvláštností je možnost streamovat video přímo na sociální sítě.

Dron je možné pohodlně ovládat chytrým telefonem nebo speciálním dálkovým ovládáním, které dovolí létat až na vzdálenost kolem 100 metrů po dobu 8 minut. Maximální dosahovaná rychlost Micro Dronu 3.0 je 20 m/s. Sami si projděte kampaň na Indiegogo a přesvědčte se, proč je tento dron tak úspěšný.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym