Tenhle inovativní český startup už vybral na Kickstarteru téměř 2 miliony korun

Michal PtáčekMichal Ptáček

simo
0Zobrazit komentáře

Přibližně před 2 měsíci jsme vás informovali o ambiciozním českém projektu v podobě 3D pera 3Dsimo Mini, který se rozhodl získat finanční prostředky na další vývoj crowdfundingovou formou v podobě kampaně na Kickstarteru. Během pouhých 2 dnů se tomuto zařízení, které zvládá 3D kreslení, pájení, vypalování do dřeva nebo vyřezávání do pěny, podařilo vybrat v přepočtu zhruba 500 tisíc Kč. I přesto však kampaň nakonec nedopadla a dosáhnout na cílovou částku se nepodařilo.

Jakub Havrlant – Praha – 17.6.2014

Přečtěte si takéRockaway Jakuba Havrlanta investuje do startupů Socify a 3DsimoRockaway Jakuba Havrlanta investuje do startupů Socify a 3Dsimo

Tvůrci v čele se zakladatelem projektu, mladým vynálezcem Davidem Paškevičem se však nenechali odradit a po čase spustili kampaň znovu, tentokrát s cílem získat minimálně 35 000 dolarů. No a zadařilo se, jelikož projekt zatím dokázal získat 81 000 dolarů, tedy zhruba 2 miliony Kč. Do konce kampaně navíc zbývá ještě 39 dnů a bude tedy velmi zajímavé sledovat, kam až se konečná částka vyšplhá.

Kampaň můžete podpořit zde.

pero-sim

Rubriku Startupy podporujíjt-retina

Diskuze (0)

Novinka

Anonym