Alza v Česku spouští službu, která nabízí MacBook za měsíční paušál s pravidelnou výměnou

macbookair
0Zobrazit komentáře

Začalo to docela nenápadně. V minulém roce spustil Apple službu, která umožňovala místo každoročního pořizování nového iPhonu za plnou cenu nebo se slevou u operátora, využít pravidelného měsíčního poplatku, za který zákazníci dostali plné pojištění proti rozbizí, krádeži a zároveň každý rok zcela nový model smartphonu, bez dalších poplatků.

Na základě toho vydala začátkem letošního roku podobnou službu i Alza.cz, která je v Česku jedním z oficiálních distributorů Applu. Už za 990 korun měsíčně je u ní možné získat zcela nový telefon, který pak lze každý rok vyměnit za nový kus. Součástí toho je i pojištění, byť je oproti své americké obdobě mírně limitované. Teď na to Alza navazuje další novinkou.

tesla

Přečtěte si takéTesla chystá na 17. října další událost, na které chce Elon Musk představit zcela nový produktTesla chystá na 17. října další událost, na které chce Elon Musk představit zcela nový produkt

Za měsíční paušál ve výši 1490 korun si je možné pořídit i nový kus 13″ MacBooku Air, ke kterému zákazníci získají nejen obvyklé pojištění proti poškození a krádeži, ale i pravidelnou výměnu za nový kus každé 2 roky – tedy tak, jak Apple přibližně vydává aktualizované verze svých zařízení.

Alza slibuje v případě problémů výměnu do 3 dnů a dle smlouvy je nutné držet se závazku po minimální dobu 6 měsíců. Poté lze službu bez udání důvodu vypovědět a MacBook zase vrátit. Očekává se, že v nejbližší době nabídne Alza podle zájmu podobnou službu i pro dražší zařízení, jako MacBook Pro nebo iMac.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym