Online portál ePojisteni.cz končí jako hlavní sponzor české fotbalové ligy

redakceredakce

pelt
0Zobrazit komentáře

Je tomu zhruba 10 měsíců, co se český online srovnávač pojištění ePojisteni.cz stal hlavním sponzorem české fotbalové ligy, která se tímto krokem z původního názvu Synot Liga přejmenovala právě na ePojisteni.cz Ligu.

Partnerství, za které ePojisteni.cz zaplatilo dle odhadů desítky milionů Kč se však nyní, jak informuje deník iHNed, který se odvolává na anonymní zdroj, blíží ke konci. A hlavním důvodem není nic jiného, než obrovská dotační kauza předsedy Fotbalové asociace ČR Miroslava Pelty, který byl před pár týdny policíí obviněn, že manipuloval rozdělování státních dotací pro sport.

luptak

Přečtěte si takéEtický hacker Pavol Lupták: Anonymní kryptoměny a decentralizace služeb způsobí do pár let kolapsEtický hacker Pavol Lupták: Anonymní kryptoměny a decentralizace služeb způsobí do pár let kolaps

Právě na tento popud se ePojisteni.cz, v jehož čele stojí podnikatel Dušan Šenkypl a jehož motivací bylo původně a nakonec bohužel i neúspěšně přispět právě k větší transparentnosti ligy rozhodlo, že smlouvu předčasně vypoví a nebude dále hlavním sponzorem soutěže.

Pro nejvyšší českou fotbalovou soutěž to každopádně znamená jediné. Bude si muset najít nového sponzora a po necelém roce opět měnit jméno.

foto: Creative Commons

Diskuze (0)

Novinka

Anonym