Alza začala prodávat elektromobily Tesla

Michal PtáčekMichal Ptáček

alza
0Zobrazit komentáře

Před necelým měsícem jsme vás informovali o tom, že česká eshopová jednička Alza začíná s prodejem elektromobilů, které jsou podle mnoho odborníků budoucností nejen městské přepravy.

Alza konkrétně začala prodávat model Volkswagen e-Golf, který nabízí dojezd až 300 kilometrů a nabití do 80 procent během 45 minut, avšak nyní eshopový gigant svoji prodejní nabídku rozšiřuje o další žhavou novinku, kterou není nic jiného než hvězda elektromobilní scény, elektromobil Tesla, který je nyní na eshopu možné přímo zakoupit.

vice2

Přečtěte si takéMagazín VICE, který funguje i v Česku, získává 450 milionů dolarů a valuaci přes 5,7 miliardMagazín VICE, který funguje i v Česku, získává 450 milionů dolarů a valuaci přes 5,7 miliard

„Od začátku jsme chtěli, aby pořízení elektromobilu bylo pro lidi stejně snadné, jako by si kupovali mobilní telefon. Každý bude řešit, co s diesely, protože budou zakázané. A my od zákazníků víme, že řada z nich o nákupu elektromobilu vážně uvažuje již nyní,“ uvedl manažer projektu elektromobility za Alza.cz Jaromír Řánek

Alza má v současnosti k dispozici skladem dva kusy Tesly a to konkrétně modely TESLA S 75D  za 2 999 999 Kč a SUV – TESLA X 100D za 3 499 999 Kč, s tím, že další budou postupně přibývat.

t1

Bonusem pro zákazníky pak bude možnost zdarma dobíjet i na právě zřízené nabíjecí stanici na Showroomu v Praze 7, s tím, že klienti Alzy také mohou s elektromobilem Tesla pořízeným na Alza.cz doživotně zdarma využívat i kterýkoliv z nabíjecích stojanů SuperCharger. Těch je nyní v provozu více než 5 600.

Na kompletní nabídku se můžete podívat zde.

tesla

TESLA X 100D a TESLA S 75D

foto: Alza

Diskuze (0)

Novinka

Anonym