Apple otevře v sobotu ve Vídni první rakouský Apple Store

Michal PtáčekMichal Ptáček

apple-store-m

Apple Store

0Zobrazit komentáře

Technologický gigant Apple na tuto sobotu chystá událost, kterou bezesporu potěší všechny své středoevropské zákazníky, a to včetně těch českých. V hlavním městě Rakouska, ve Vídni, totiž americká společnost otevře vůbec první rakouský Apple Store, který budou zcela určitě vítanou alternativou právě i pro české zákazníky, zvyklé navštěvovat doposud nejbližší Apple Store v německých Drážďanech.

Dvoupatrový obchod, který se po designové stránce nese v tradičním minimalistickém Apple duchu, se konkrétně nachází na známé vídeňské Kartner Strasse mezi katedrálou svatého Štěpána a Vídeňskou státní operou, s tím, že k oficiálnímu otevření dojde tuto sobotu v 9:30 ráno.

kingdomcome

Přečtěte si takéČeská hra Kingdom Come: Deliverance překonala 8 dní po vydání milion prodaných kusůČeská hra Kingdom Come: Deliverance překonala 8 dní po vydání milion prodaných kusů

Během otevírací premiéry pak dle informací Applu bude v obchodě k dispozici 150 zaměstnanců, kteří dohromady mluví 40 jazyky. Zákazníci se zde pak kromě možnosti nakupovat libovolné Apple produkty a příslušenství budou moct pravidelně účastnit různých vzdělávacích workshopů zaměřených na fotografování, programování, vývoj aplikací, hudbu, umění a design.

viden-apple-13

Apple Store

„Už se nemůžeme dočkat toho, až se se staneme součastí tak pulsujícího města, jakým Vídeň je. Apple Kartner Strasse přinese společně s produkty, servisem a vzdělávacími programy to nejlepší z našeho celého ekosystému. Každý je vítán k tomu aby se u nás zapojil, vzdělával a objevil svoji kreativitu,“ řekla Angela Ahrendts, víceprezidentka retailu v Applu

viden-apple-12

Vídeňský Apple Store

viden-apple-11

Diskuze (0)

Novinka

Anonym