Směnárna kryptoměn Binance spouští fond ve výši 10 milionů dolarů na boj proti hackerům

binancex
0Zobrazit komentáře

Jedna z jednoznačně největších směnáren kryptoměn Binance, alespoň co se týče objemu transakcí a počtu uživatelů, se minulý týden potýkala s útokem hackerů, kteří byli schopni některům uživatelům za pomocí API vyměnit jejich kryptoměny za Bitcoin. V návaznosti na to nyní vedení Binance ohlásilo založení speciálního bezpečnostního fondu, který bude mít na boj s hackery v rezervách ekvivalent 10 milionů dolarů, tedy přes 206 milionů korun.

Ty postupně rozdá uživatelům, kteří budou schopni poskytnout jakékoliv informace vedoucí k pachatelům podobných útoků, jako byl ten v minulém týdnu. Na úvod nabízí Binance v souvislosti s posledním útokem odměnu 250 tisíc dolarů v měně BNB (vlastní kryptoměna Binance) tomu, kdo podá jakékoliv informace, které by vedly k dopadení útočníka nebo útočníků.

netflixmm

Přečtěte si takéNetflix by měl letos v příjmech překonat 15 miliard dolarů, což je o 40 % více než loniNetflix by měl letos v příjmech překonat 15 miliard dolarů, což je o 40 % více než loni

Pokud povedou informace z několika zdrojů, odměna může být proporčně rozdělena, stejně jako mohou zůstat takoví lidé v plné anonymitě. V rámci oznámení Binance vyzvalo i další velké směnárny k tomu, aby se k iniciativě připojily a pomohly tak k všeobecně větší bezpečnosti prostředků zákazníků.

binance

CEO Binance Changpeng Zhao v minulém týdnu všechny uživatele ubezpečil, že jsou jejich prostředky v bezpečí a že hacker nebo hackerská skupina využili klasického phishingu na uživatele, nikoliv zásadní bezpečnostní chyby. Binance si podobnými kroky zajistilo pozici takřka nejpopulárnější směnárny, a to pouze za necelých 9 měsíců od svého oficiálního spuštění.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym