Známý herec Dwayne „The Rock“ Johnson navrhl vlastní sportovní sluchátka Project Rock

Filip HouskaFilip Houska

300618_THEROCK_1
0Zobrazit komentáře

Pro amerického herce a bývalého wrestlera Dwayna Johnsona, kterého veřejnost zná spíše pod přezdívkou The Rock, není technologická scéna žádnou neznámou, což dokazuje například v krátkém reklamním filmu pro Apple, kde využíval hlasovou asistentku Siri. The Rock se však mimo jiné vyžívá i ve sportovních činnostech, k nimž bezesporu patří kvalitní sluchátka. A nejlépe vlastní značky.

Jeden z klíčových protagonistů veleúspěšné filmové série Rychle a zběsile totiž ve spolupráci se sportovním brandem Under Armour a výrobcem reproduktorů JBL navrhl vlastní on-ear bezdrátová sluchátka, pod označením Project Rock. Dle Under Armour se jedná o zařízení vyloženě určené pro náročné tréninky, čemuž odpovídají i uvedené specifikace.

faraday

Přečtěte si takéKonkurent Tesly Faraday Future získal investici ve výši 2 miliard dolarů za téměř poloviční podílKonkurent Tesly Faraday Future získal investici ve výši 2 miliard dolarů za téměř poloviční podíl

Vedle toho, že jsou zcela bezdrátová, což je v dnešní době téměř nutnost (zejména během cvičení), jsou vybavena i zvýšenou odolností vůči vodě, respektive potu, a mají disponovat protiskluzovou vložkou v náušnících. Náušníky, které jsou vytvořené z prodyšných materiálů, se navíc mohou vyjmout pro lepší čištění. Celému vzhledu pak dominuje jeho černé provedení s decentním Johnsonovým logem.

300618_THEROCK_2

Vnější parametry jsou jednou věcí, nicméně nelze zapomínat ani na zvuk, o který se v sluchátkách Project Rock stará JBL. Podle Edgara Alvareze ze serveru Engadget jsou hlavní zvukovou doménou basy, jež jsou velmi výrazné, avšak ne tolik, aby limitovaly středy a další specifika čistého a kvalitního zvuku.

Ač se zjevně jedná o zejména marketingový produkt založený právě na zvučném jménu The Rocka, na základě prvotních recenzí si ve srovnání se silnou konkurencí vedou poměrně dobře. Za cenu 250 dolarů, tedy cca 5 500 korun, navíc nabízí i výdrž až 16 hodin s možností rychlodobíjení, díky kterému je možné sluchátka dobít na hodinový poslech za přibližně pět minut.

300618_THEROCK_3

Foto: Under Armour

Diskuze (0)

Novinka

Anonym