Disney otevře svůj zábavní park ve stylu Star Wars již v květnu. Brzy přijdou i další atrakce a druhý park

starwarspark
0Zobrazit komentáře

Mediální gigant Disney se chystá letos na spoustu novinek, ať už jde o jeho vlastní streamingovou službu Disney+, která bude obsahovat kompletní filmovou kolekci studia, několik očekávaných blockbusterů, včetně Avengers: Endgame, nebo otevření vlastního zábavního parku na motivy kultovního Star Wars, které se očekávalo v průběhu léta. Nakonec se ale fanoušci dočkali příjemného překvapení.

Disney totiž otevře část zábavního parku s názvem Star Wars: Galaxy’s Edge již 31. května. Konkrétně půjde o park v kalifornském Disneylandu o rozloze 56 700 metrů čtverečních, jehož první atrakcí bude simulovaný let lodi Millennium Falcon. Později letos se k první atrakci připojí i bitva mezi Prvním řádem a Odbojem. Disney celkově do parku investuje ohromné dvě miliardy dolarů.

Aby toho nebylo málo, koncem léta, konkrétně 29. srpna, se otevře i druhý zábavní park ve floridském Orlandu – ten bude mít ovšem mimo svou zábavní část ještě několik dalších vylepšení. Tím nejzásadnějším má být tématický hotel ve stylu Star Wars, ze kterého bude výhled do vesmíru. I když tedy nebude vše k dispozici již v květnu, fanoušci mohou v Kalifornii alespoň okusit tu část parku, která dala bezesporu nejvíce práce.

Část s atrakcemi Star Wars bude kvůli obrovskému zájmu v rámci kalifornského parku kapacitně omezena, nehledě na to, že začne pomalu vůbec nejsilnější sezóna parku, která přiláká miliony návštěvníků. Na termíny od 31. května do 23. června bude možné tvořit rezervace, které jsou bezplatné, stačí pro ně pouze běžný vstup do parku. Ten se na dané období pohybuje v cenách od 129 do 199 dolarů za den. Návštěvníci, kteří si k běžnému lístku koupí i hotel, dostanou exkluzivní rezervaci do Star Wars části automaticky.

taxify-villig

Přečtěte si takéPřepravní startup Taxify mění název na Bolt. Dopravu budoucnosti nevidí jen v autechPřepravní startup Taxify mění název na Bolt. Dopravu budoucnosti nevidí jen v autech

Dříve se již v podobném směru otevíraly v Disneylandu atrakce na motivy filmů Piráti z karibiku, Indiana Jones nebo třeba Avatar, na které pracovalo Disney společně s režisérem Jamesem Cameronem. Nutno dodat, že na atrakcích Star Wars nebude k dispozici takzvaný Fastpass, tedy přeskočení fronty. Návštěvníci si tak dost možná na vstup počkají i několik hodin.

Podívejte se na aktuální podobu parku díky záběrům z dronu:

Diskuze (0)

Novinka

Anonym